Župni oglasi Devetnaesta nedjelja kroz godinu - 8. kolovoza 2021.

- Sljedeća nedjelja je SVETKOVINA UZNESENJA BDM – VELIKA GOSPA. Svete mise su ujutro u 8.00 i 9.30 te poslijepodne u 19.00 sati.
- Naša susjedna župa Goranci slavi svoj patron te preporučujemo svima koji žele i mogu da pođu na misu u 11.00 sati koju predvodi naš biskup Petar Palić.
- Crkveni brak žele sklopiti mladić Andrija Krištić, sin Nikole i Ljube r. Radoš iz HKM Ingolstadt i djevojka Josipa Marić, kći Zdravka i Zdravke r. Bošković iz naše župe.
- Crkveni brak žele sklopiti mladić Davor Vučić, sin Marinka i Emilije r. Jurić iz naše župe i djevojka Patricija Knezović, kći Drage i Marije r. Džidić iz župe sv. Marka Cim.
- Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Opširnije …

Župni oglasi Osamnaesta nedjelja kroz godinu - 1. kolovoza 2021.

- Sljedeća nedjelja je DEVETNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su ujutro u 8.00 i 9.30 te poslijepodne u 19.00 sati. Svete mise u 11.00 sati neće biti!
- Crkveni brak žele sklopiti mladić Danijel Mandarić, sin Slavka i Drinke r. Mišić iz župe Presvetoga Trojstva Blagaj-Buna i djevojka Ana Čarapina, kći Dragana i Tereze r. Bevanda iz naše župe.
- Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivan Marić, sin Marinka i Dijane r. Planinić iz naše župe i djevojka Katarina Čoko, kći Marka i Zdenke r. Anđelić iz župe sv. Ilije Stolac.
- Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Opširnije …

Župni oglasi Sedamnaesta nedjelja kroz godinu - 25. srpnja 2021.

- Sljedeća nedjelja je OSAMNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su ujutro u 8.00 i 9.30 te poslijepodne u 19.00 sati. Svete mise u 11.00 sati neće biti!
- Crkveni brak žele sklopiti mladić Toni Cvitković, sin Ante i Marice r. Zovko iz župe sv. Luke Ilići i djevojka Ivana Krešić, kći Zdenka i Dragice r. Jurić iz naše župe.
Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Opširnije …

Župni oglasi Šesnaesta nedjelja kroz godinu - 18. srpnja 2021.

- Sljedeća nedjelja je SEDAMNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su ujutro u 8.00 i 9.30 te poslijepodne u 19.00 sati. Svete mise u 11.00 sati neće biti!
- Na dnu crkve imate blagoslovljene sličice našega mladomisnika don Branimira Bevande koje slobodno možete uzeti.

Opširnije …

Župni oglasi Petnaesta nedjelja kroz godinu - 11. srpnja 2021.

- Sljedeća nedjelja je ŠESNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su ujutro u 8.00 i 9.30 te poslijepodne u 19.00 sati. Svete mise u 11.00 sati neće biti!
- Na dnu crkve imate novi broj Glasa Koncila u kojem su objavljeni svi mladomisnici Crkve u Hrvata. Također na dnu crkve imate blagoslovljene sličice našega mladomisnika don Branimira Bevande koje slobodno možete uzeti.

Opširnije …