Naši krizmanici 2024. godine

Subota, 6. travnja, bila je poseban dan za našu župnu zajednicu. Svečanu sv. Misu predvodio je naš biskup msgr. Petar Palić.

Opširnije …

Sretan i blagoslovljen Uskrs

“Žašto tražite živoga među mrtvima?
Uskrsnuo je!” LK 24
Svima vama, dragi župljani, osobito bolesnima, starima i osamljenima, želimo sretan i blagoslovljen Uskrs!

Opširnije …

Uskrsna poslanica biskupȃ BK BiH 2024

Dragi župljani, u privitku je zajednička Uskrsna poslanica biskupȃ BK BiH svim svećenicima, redovnicima, redovnicama i ostalim Kristovim vjernicima u biskupijama na području BiH.

Opširnije …

Križni put na brdo Hum

MOSTAR – Na Veliki petak već tradicionalno održava se pobožnost Križnoga puta na brdo Hum iznad Mostara. I ove godine na Veliki petak, 29. ožujka 2024., u 14 sati vjernici grada Mostara iz svih šest župa (Marija Majka Crkve – Katedrala, Sv. Ivan Apostol i Evanđelist, Centar-Zalik, Sv. Petar i Pavao, Sv. Matej Apostol i Evanđelist, Rudnik, Sv. Toma Apostol, Bijeli Brijeg, Sv. Marko i sv. Luka, Cim-Ilići) krenuli su od prve postaje u podnožju brda Hum uz molitvu koju je predvodio biskup mons. Petar Palić.

Opširnije …

Misa posvete ulja u mostarskoj katedrali

MOSTAR – Misu posvete ulja u katedrali Marije Majke Crkve, na Veliki četvrtak, 28. ožujka, u 11 sati, predvodio je mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. Petar Palić. Uz biskupa su koncelebrirali mons. Aldo Cavalli, apostolski vizitator s posebnom ulogom za župu Međugorje, don Nikola Menalo, generalni vikar, dekani Mostarsko-duvanjske biskupije te dijecezanski i redovnički svećenici koji djeluju na području Mostarsko-duvanjske biskupije.

Opširnije …