Listopad 2021

Župni oglasi Trideseta nedjelja kroz godinu - Misijska nedjelja - 24. listopada 2021.

- Sljedeća nedjelja je TRIDESETPRVA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- U utorak, 26. listopada 2021., obilježava se trideseta godišnjica od početka obilježavanja dana Kruševa. Misu predvodi naš biskup. S blagoslovom bilo onima koji pođu.
- U četvrtak 28. listopada u 20.00 sati u katedralnoj dvorani biskup mons. Petar Palić održat će tribinu za mlade. Bilo bi lijepo da se što više mladih odazove na ovu tribinu.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadesetdeveta nedjelja kroz godinu - 17. listopada 2021.

- Sljedeća nedjelja je TRIDESETA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- Sutra je blagdan sv. Luke ev. Naša susjedna župa u Ilićima slavi svog nebeskog zaštitnika. Stoga svi vi koji želite i možete pođite na večernju svetu misu u 18.00 sati.
- Kao što je već rečeno umjesto župnog vjeronauka djeca će radnim danima kroz mjesec listopad moliti krunicu prije večernje svete mise i to prema već određenom rasporedu kojeg imate u novoj broju župnog lista i na našoj Internet stranici.

Opširnije …

Tropletovi dani kulture

HKZ Troplet u okviru Tropletovih dana kulture već godinama organizira Molitveni pohod (hodočašće) za Domovinu Tropletovih izvidnika (djeca iz VII., VIII. i IX. razreda osnovne škole). Nakon procesije, sv. mise i ručka (vojnički grah za sve) slijedi posjet crkvi i muzeju u franjevačkom samostanu u Kraljevoj Sutjesci te razgledanje kulturno-povijesnih i umjetničkih sadržaja.

Opširnije …

Proslava sv. Luke evanđelista

Župa sv. Luke Ilići, 18. listopada, slavi svog nebeskog zaštitnika. Na plakatu imate sve informacije o sve tri večeri trodnevnice kao i za sam balgdan sv. Luke.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadesetosma nedjelja kroz godinu - 10. listopada 2021.

- Sljedeća nedjelja je DVADESETDEVETA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- U ponedjeljak u 12.00 sati u mostarskoj Katedrali biti će sveta misa povodom početka nove akademske godine.
- Obavijest svima onima koji su se prijavili za čišćenje crkve. Sastavljen je popis te su raspoređene grupe. Raspored grupa možete dobiti na papiru u župnom uredu. Sa čišćenjem crkve počinjemo već od subote. Još jednom iskrena hvala svima onima koji su se prijavili.

Opširnije …