Župni oglasi Nedjelja Muke Gospodnje - Cvjetnica - 24. ožujka 2024.

  1. Sljedeća nedjelja je USKRS - VAZAM. Svete mise su u redovnim jutarnjim terminima. Večernje svete mise neće biti.
  2. Sutra je u našoj župi velika Uskrsna ispovijed. Dođite na predložene termine u 9.00, 16.00 i 19.00 sati i ispovjedite se da čiste duše dočekamo Uskrs.
  3. U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i pobožnost sv. Anti uz prigodnu propovijed. Ovaj utorak slaviti ćemo svetu misu za don Jozu Joku Blaževića. Pokoj njegovoj plemenitoj duši.
  4. Na Veliki Četvrtak u 11.00 sati u Katedrali bit će sveta misa posvete ulja. U župi je navečer u 18.00 sati misa Večere Gospodnje. Također, vi koji ste na početku korizme uzeli Caritasove kutijice kao simbol odricanja donosite ih na večernju svetu misu na Veliki Četvrtak. Hvala vam. Proba za ovogodišnje prvopričesnike je u 15.00 sati.
  5. Na Veliki Petak, 15. travnja bit će tradicionalni Križni put na Hum u 14.00 sati. Kao župna zajednica polazimo ispred crkve u 12.45, a naša župa preuzima organizaciju križnoga puta na Humu.
  6. Na Veliki Petak ovdje u našoj crkvi biti će obredi Velikog Petka u 18 sati.
  7. Nakon obreda Velikog Petka u 20.00 sati u našoj crkvi organiziramo tiho bdijenje uz Kristov grob koje će trajati do 22.00 sata.
  8. Na Veliku Subotu crkva će biti otvorena od 8.00 do 11.00 sati te svi koji žele mogu doći i pomoliti se. Vazmeno bdijenja na Veliku Subotu započinje u 20.00 sati. Na kraju će biti i uskrsni blagoslov jela.
  9. Od tiska imate: Glas koncila i Župni list.
  10. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 1 za čišćenje. Pozivamo sve one koji se žele nanovo uključiti u čišćenje crkve da se prijave u župni ured.
  11. Crkveni brak žele sklopiti: Marko Buhač iz župe sv. Petra i Pavla Mostar i Nikolina Mikulić iz naše župe. Ako netko zna za kakvu zapreko ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  12. U prošlom tjednu opremljeni svetim sakramentima preminuli su Snježana Musić i Mladen Beus. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag