Naši "Leptiri" uveličali sveto misno slavlje u Čeljevu

Devetnica u čast Presvetom Srcu Isusovu u Čeljevu se bliži kraju a sve bliže nam je proslava blagdana Presvetog Srca Isusova ili kako je to blaženi Alojzije Stepinac rekao:

“Zalog i znamen našeg vječnog spasenja, jer je ono Srce Boga, kao takvo puno dobrote i ljubavi, i to za sve ljude”.

Opširnije …

Poziv za upis na TKIM

Dragi župljani, u prilogu se nalazi Poziv za upis na Teološko-katehetski institut Mostar. Teološko-katehetski institut Mostar (TKIM) već više od tri desetljeća djeluje kao visokoškolska ustanova. Njegov je rad, kanonskim ustanovljenjem i akreditacijom, potvrdila u veljači 2017. godine Kongregacija za katolički odgoj.

Opširnije …

Registracija birača i održavanje izbora za zastupnike u Europskom parlamentu

Poštovani, zamoljeni smo da Vam proslijedimo obavijest o pozivu za registraciju birača koja se može obaviti zaključno s 29. svibnjem 2024. u Hrvatskom konzulatu u Mostaru. Izbori za članove u EU Parlament iz Republike Hrvatske održat će se u nedjelju, 9. lipnja 2024. godine.

Opširnije …

Duhovni susret za bračne parove

U srijedu 29. svibnja s početkom u 17.00 sati, u duhovno-obrazovnom centru "Emaus" u Potocima bit će duhovni susret za bračne parove s područja hercegovačkih biskupija. Tema susreta jest „Duhovna potpora roditeljima u odgoju djece“!

Opširnije …

Sveta Misa i komemoracija žrtava komunizma na Radimlji kod Stoca

Potkraj 2. svjetskog rata, partizani su zarobili brojne hrvatske civile te ih „prijekim sudom“ osuđivali i ubijali. U svibnju/lipnju 1945., nakon Bleiburške tragedije, na tisuće sudionika Križnog puta, dovođeno je u Stolac na ovaj poznati „sud“ te ubijeno bez ikakvih dokaza.

Opširnije …