Župni oglasi Dvadeset šesta nedjelja kroz godinu - 25. rujna 2022.

- Sljedeća nedjelja je DVADESET SEDMA KROZ GODINU. Svete mise su prema starom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
- Proslava Dana Trebinjsko-mrkanske biskupije će se održati u katedrali u Trebinju na spomendan Arkanđela Mihaela, Gabrijela i Rafaela, 25. rujna 2022. u 12 sati.
- U subotu, 1. listopada u 11.00 sati, na Vrdima će biti obilježena 29. obljetnica pogibije hrvatskih branitelja iz općine Grude. Svi koji mogu i žele neka pođu.
- U nedjelju, 2. listopada na spomendan Anđela čuvara, u 16.00 sati, na Rimokatoličkom groblju u Raštanima bit će sveta misa za sve roditelje nerođene djece da im Gospodin udijeli snagu da nastave hrabro koračati naprijed.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset peta nedjelja kroz godinu - 18. rujna 2022

- Sljedeća nedjelja je DVADESET ŠESTA KROZ GODINU. Svete mise su prema starom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
- Dragi vjernici, kao što već znate postojeće postrojenje za klimatizaciju i grijanje je pokvareno i unatoč svim naporima ne može se više popraviti. Odlučili smo se za  ponudu od 75.000,00 KM za novu dizalicu topline od 60 kWh Vodavoda. Neće do kraja ispuniti naše potrebe crkve i kuće, ali će se ostaviti još jedan priključak, kada vrijeme dozvoli da se stavi još jedna manja. Hvala vam na vašim prilozima.
- Večeras započinjemo trodnevnicu našem nebeskom zaštitniku sv. Mateju. Večerašnju svetu misu u 18 sati imati će don Drago Ćurković, župnik župe Bezgrješnog začeća BDM Jablanica i profesor na fakultetu.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset četvrta nedjelja kroz godinu - 11. rujna 2022.

- Sljedeća nedjelja je DVADESET PETA KROZ GODINU. Svete mise su prema starom rasporedu u 8.00, 9.30, 11 i 18.00 sati.
- Dragi vjernici, kao što već znate postojeće postrojenje za klimatizaciju i grijanje je pokvareno i unatoč svim naporima ne može se više popraviti. Imamo ponudu od 85.000,00 KM i od 75.000,00 KM za nove dizalice topline, te od 28.500,00 KM za reparaciju polovne dizalice topline na koju ne bismo imali nikakve garancije. Prve opcije zahtijevaju i promjene u samoj bušotini što nam nije baš prihvatljivo jer to dodatno poskupljuje radove desetak tisuća maraka zbog nove pumpe koja bi trebala ispuniti tražene parametre kubikaže po satu rada pumpe. Moramo odlučiti što nam je činiti jer ukoliko se odlučimo za nove dizalice topline one se čekaju dva do tri mjeseca. U kontaktu smo sa strukom pa odlučimo najbolje a kupnja nije jeftina.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset treća nedjelja kroz godinu - 4. rujna 2022.

- Sljedeća nedjelja je DVADESET ČETVRTA KROZ GODINU. Svete mise su prema redovnom rasporedu u 8.00, 9.30 i 19.00 sati.
- U četvrtak je mala Gospa svete mise kao radnim danom.
- Molimo djecu koja nisu upisana na vjeronauk da uzmu upisnice u župnom uredu i djeci želimo sretan i blagoslovljen početak nove školske i vjeronaučne godine.
- Sljedeće subote ujutro u 10.00 sati započinjemo sa ministrantskim susretima.
- Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 8 za čišćenje.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset druga nedjelja kroz godinu - 28. kolovoza 2022.

- Sljedeća nedjelja je DVADESET TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Dragi mladi, obavještavamo vas da je cijena odlaska na Susret hrvatske katoličke mladeži u Bjelovar 70 KM te vas molimo da isti novac uplatite u župnom uredu najdalje početkom rujna. Svako Vam dobro!
- Dragi župljani, ovih dana je po dekretu našeg mjesnog biskupa Petra Palića u našu župu je došao župni vikar don Antonio Krešić. Njemu želimo izraziti od srca dobrodošlicu i zaželjeti da se u našoj župi osjeća, u svom svećeničkom pozivu, radosno.
- Euharistijsko klanjanje u četvrtak u 17:30h.

Opširnije …