Župni oglasi svetkovina Svete Obitelji - 31. prosinca 2023.

 1. Sljedeća nedjelja jeKrštenje Gospodinovo. Svete mise su prema redovnom rasporedu.
 2. Sutra je svetkovina Marije Bogorodice i ujedno Nova godina. Svete mise su u 9:30, 11:00 i 18:00 sati. Želimo Vam zdravlja, mira i blagoslova u novoj godini.
 3. Kao što smo i najavljivali biti će blagoslov obitelji u našoj crkvi. Dolazak u crkvu je planiran po ulicama i naseljima. Blagoslov je uz večernju svetu misu po sljedećem rasporedu:
  Srijeda – Blajburških žrtava, Dubrovačka i Vukovarska.
  Četvrtak – Kralja Tomislava, Kneza Višeslava i Rudarska.
  Petak – dr. Milana Šufflaya, II. bojna rudnička, Orlac i Raštani.
  Kome ne budu odgovarali termini neka dođu na sam dan Bogojavljenja na blagoslov. 
 4. U subotu 6.1. je Bogojavljenje ili Tri kralja. Svete su mise kao i nedjeljom. Biti će blagoslov soli i vode i blagoslov onih koji nisu stigli na blagoslov po ulicama.
 5. U župnom uredu možete uzeti dvanaest lisne kalendare.
 6. Župa planira hodočašće „Praškom Malom Isusu i svetištima Češke“ od 8. do 14. travnja 2024. godine. Plan hodočašća imate na mrežnoj stranici župe. Zainteresirani neka se prijave do kraja siječnja 2024. godine u župni ured. Cijena hodočašća iznosi 400 €, prilikom prijave treba uplatiti 100 € (kotizacija). Broj putnika je ograničen.
 7. Od tiska imate; Glas koncil, Mak, Radosnu vijest i Župni list.
 8. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 5 za čišćenje. Pozivamo sve one koji se žele nanovo uključiti u čišćenje crkve da se prijave u župni ured.

 

Natrag