Župni oglasi Dvadeset četvrta nedjelja kroz godinu - 11. rujna 2022.

- Sljedeća nedjelja je DVADESET PETA KROZ GODINU. Svete mise su prema starom rasporedu u 8.00, 9.30, 11 i 18.00 sati.
- Dragi vjernici, kao što već znate postojeće postrojenje za klimatizaciju i grijanje je pokvareno i unatoč svim naporima ne može se više popraviti. Imamo ponudu od 85.000,00 KM i od 75.000,00 KM za nove dizalice topline, te od 28.500,00 KM za reparaciju polovne dizalice topline na koju ne bismo imali nikakve garancije. Prve opcije zahtijevaju i promjene u samoj bušotini što nam nije baš prihvatljivo jer to dodatno poskupljuje radove desetak tisuća maraka zbog nove pumpe koja bi trebala ispuniti tražene parametre kubikaže po satu rada pumpe. Moramo odlučiti što nam je činiti jer ukoliko se odlučimo za nove dizalice topline one se čekaju dva do tri mjeseca. U kontaktu smo sa strukom pa odlučimo najbolje a kupnja nije jeftina.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset treća nedjelja kroz godinu - 4. rujna 2022.

- Sljedeća nedjelja je DVADESET ČETVRTA KROZ GODINU. Svete mise su prema redovnom rasporedu u 8.00, 9.30 i 19.00 sati.
- U četvrtak je mala Gospa svete mise kao radnim danom.
- Molimo djecu koja nisu upisana na vjeronauk da uzmu upisnice u župnom uredu i djeci želimo sretan i blagoslovljen početak nove školske i vjeronaučne godine.
- Sljedeće subote ujutro u 10.00 sati započinjemo sa ministrantskim susretima.
- Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 8 za čišćenje.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset druga nedjelja kroz godinu - 28. kolovoza 2022.

- Sljedeća nedjelja je DVADESET TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Dragi mladi, obavještavamo vas da je cijena odlaska na Susret hrvatske katoličke mladeži u Bjelovar 70 KM te vas molimo da isti novac uplatite u župnom uredu najdalje početkom rujna. Svako Vam dobro!
- Dragi župljani, ovih dana je po dekretu našeg mjesnog biskupa Petra Palića u našu župu je došao župni vikar don Antonio Krešić. Njemu želimo izraziti od srca dobrodošlicu i zaželjeti da se u našoj župi osjeća, u svom svećeničkom pozivu, radosno.
- Euharistijsko klanjanje u četvrtak u 17:30h.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset prva nedjelja kroz godinu - 21. kolovoza 2022.

- Sljedeća nedjelja je DVADESET DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Hvala svima mladima koji su se prijavili za Susret hrvatske katoličke mladeži u Bijelovar 17.9.2022. godine. Ukoliko se još netko želi prijaviti neka to uradi u ova sljedeća dva do tri dana da stignemo obaviti prijavu na vrijeme. Uskoro će biti objavljeno i kada će biti kateheze za mlade kao priprema za sam susret.
- Želim na kraju zahvaliti našem don Vinku Nenadiću župnom vikaru na svemu što je s ljubavlju činio za našu Župu u ovoj godini dana. Neka ga Bog blagoslovi u njegovom svećeničkom pozivu i u dalekoj Kanadi da bude pravi svećenik u božjem vinogradu. Bilo s blagoslovom i Bogu na slavu.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeseta nedjelja kroz godinu - 14. kolovoza 2022.

- Sljedeća nedjelja je DVADESET PRVA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Sutra je Svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije – Velika Gospa. Svete mise u župi su kao nedjeljom u 8.00, 9.30 i 19.00 sati.
- Obavijest našim mladima koji žele ići na susret Hrvatske katoličke mladeži u Bijelovar 17.9.2022. prijave primamo do 18. kolovoza pa se nastojte prijaviti na vrijeme.

Opširnije …