Župni oglasi Devetnaesta nedjelja kroz godinu - 7. kolovoza 2022.

- Sljedeća nedjelja je DVADESETA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Ukoliko netko od starih i bolesnih želi ispovijed povodom svetkovine Uznesenja BDM – Velike Gospe, neka se do srijede prijave u župni ured te ćemo ih do kraja tjedna obići.
- Obavijest našim mladima koji žele ići na susret Hrvatske katoličke mladeži u Bijelovar 17.9.2022. prijave primamo do 18. kolovoza pa se nastojte prijaviti na vrijeme.

Opširnije …

Župni oglasi Osamnaesta nedjelja kroz godinu - 31. srpnja 2022

- Sljedeća nedjelja je DEVETNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Obavijest našim mladima koji žele ići na susret Hrvatske katoličke mladeži u Bjelovar 17.9.2022. prijave primamo ovaj tjedan pa se nastojte prijaviti.

Opširnije …

Župni oglasi Sedamnaesta nedjelja kroz godinu - 24. srpnja 2022.

- Sljedeća nedjelja je OSAMNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Sutra je sv. Jakov apostol a prekosutra sv. Joakim i Ana.
- Potičemo one koji nisu izmire obveze oko održavanja groblja u Raštanima kao i one koji imaju dugovanja za izgrađene grobnice da to učine kako bismo mogli nastaviti daljnju gradnju. Napominjemo da trenutno u groblju nema vode jer je bušotina presušila.

Opširnije …

Župni oglasi Šesnaesta nedjelja kroz godinu - 17. srpnja 2022.

- Sljedeća nedjelja je SEDAMNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Crkveni brak žele sklopiti Radoslav Krešić, sin Dražena i Ružice r. Kordić iz naše župe i Marsela Marinčić, kći Olivera i Anite r. Matić iz naše župe.
Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
- Potičemo one koji nisu izmire obveze oko održavanja groblja u Raštanima kao i one koji imaju dugovanja za izgrađene grobnice da to učine da možemo dalje nastaviti sa izgradnjom. Napominjemo da trenutno u groblju nema vode jer je bušotina presušila.

Opširnije …

Župni oglasi Petnaesta nedjelja kroz godinu - 10. srpnja 2022

- Sljedeća nedjelja je ŠESNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Crkveni brak žele sklopiti:
Drago Begić, sin Marcela i Željke r. Šaravanja iz župe sv. Ivana ap. i ev. Mostar i Blaženka Pandža, kći Blaške i Mare r. Alilović iz naše župe.
Boris Knezović, sin Zdravka i Verice r. Buhovac iz naše župe i Martina Ćubela, kći Eugena i Mirjane r. Bartel iz župe sv. Luke ev. Ilići.
Marin Jurić, sin Darka i Mladenke r. Marčinko iz župe sv. Ivana ap. i ev. Mostar i Anita Pandža kći Slavka i Ljiljane r. Rajič iz naše župe.
Zvonimir Alpeza, sin Slavka i Vesne r. Tolić iz župe sv. Male Terezije – Ledinac i Valentina Pušić kći Žarka i Josipe r. Šušnja iz naše župe.
Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

Opširnije …