Župni oglasi Tridesetdruga nedjelja kroz godinu - 7. studenoga 2021.

- Sljedeća nedjelja je TRIDESETTREĆA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- Zamolili bih sve Vas koji imate grobnice u groblju u Raštanima da svoje obveze za održavanje groblja izmirite u što kraćem roku. Molimo i one kojima su grobnice napravljene da svoje rate izmire u što kraćem roku. Također primamo prijave za one koji žele rezervirati novu grobnicu u Raštanima.
- Od prošlog četvrtka započeli smo sa župnim vjeronaukom. Želimo potaknuti Vas roditelje da redovno šaljete Vašu djecu na župni vjeronauk.
Raspored župnog vjeronauka imate na oglasnoj ploči, u novom broju župnoga lista i na našoj internet stranici.

Opširnije …

Župni oglasi Tridesetprva nedjelja kroz godinu - 31. listopada 2021.

- Sljedeća nedjelja je TRIDESETDRUGA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- Dragi župljani hvala Vam na Vašim nesebičnim darovima za Misijsku nedjelju. Za Misijsku nedjelju darovali ste 6.162 KM. Bilo svima s Božjim blagoslovom i na okrjepu duše.
- Zbog svetkovine Svih Svetih i blagdana Dušnog dana, mise za pokojne počet ćemo primati od srijede 3. studenoga, a ne od 1. u mjesecu kao obično!

Opširnije …

Župni oglasi Trideseta nedjelja kroz godinu - Misijska nedjelja - 24. listopada 2021.

- Sljedeća nedjelja je TRIDESETPRVA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- U utorak, 26. listopada 2021., obilježava se trideseta godišnjica od početka obilježavanja dana Kruševa. Misu predvodi naš biskup. S blagoslovom bilo onima koji pođu.
- U četvrtak 28. listopada u 20.00 sati u katedralnoj dvorani biskup mons. Petar Palić održat će tribinu za mlade. Bilo bi lijepo da se što više mladih odazove na ovu tribinu.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadesetdeveta nedjelja kroz godinu - 17. listopada 2021.

- Sljedeća nedjelja je TRIDESETA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- Sutra je blagdan sv. Luke ev. Naša susjedna župa u Ilićima slavi svog nebeskog zaštitnika. Stoga svi vi koji želite i možete pođite na večernju svetu misu u 18.00 sati.
- Kao što je već rečeno umjesto župnog vjeronauka djeca će radnim danima kroz mjesec listopad moliti krunicu prije večernje svete mise i to prema već određenom rasporedu kojeg imate u novoj broju župnog lista i na našoj Internet stranici.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadesetosma nedjelja kroz godinu - 10. listopada 2021.

- Sljedeća nedjelja je DVADESETDEVETA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- U ponedjeljak u 12.00 sati u mostarskoj Katedrali biti će sveta misa povodom početka nove akademske godine.
- Obavijest svima onima koji su se prijavili za čišćenje crkve. Sastavljen je popis te su raspoređene grupe. Raspored grupa možete dobiti na papiru u župnom uredu. Sa čišćenjem crkve počinjemo već od subote. Još jednom iskrena hvala svima onima koji su se prijavili.

Opširnije …