Župni oglasi Dvadeset treća nedjelja kroz godinu - 4. rujna 2022.

- Sljedeća nedjelja je DVADESET ČETVRTA KROZ GODINU. Svete mise su prema redovnom rasporedu u 8.00, 9.30 i 19.00 sati.
- U četvrtak je mala Gospa svete mise kao radnim danom.
- Molimo djecu koja nisu upisana na vjeronauk da uzmu upisnice u župnom uredu i djeci želimo sretan i blagoslovljen početak nove školske i vjeronaučne godine.
- Sljedeće subote ujutro u 10.00 sati započinjemo sa ministrantskim susretima.
- Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 8 za čišćenje.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset druga nedjelja kroz godinu - 28. kolovoza 2022.

- Sljedeća nedjelja je DVADESET TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Dragi mladi, obavještavamo vas da je cijena odlaska na Susret hrvatske katoličke mladeži u Bjelovar 70 KM te vas molimo da isti novac uplatite u župnom uredu najdalje početkom rujna. Svako Vam dobro!
- Dragi župljani, ovih dana je po dekretu našeg mjesnog biskupa Petra Palića u našu župu je došao župni vikar don Antonio Krešić. Njemu želimo izraziti od srca dobrodošlicu i zaželjeti da se u našoj župi osjeća, u svom svećeničkom pozivu, radosno.
- Euharistijsko klanjanje u četvrtak u 17:30h.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset prva nedjelja kroz godinu - 21. kolovoza 2022.

- Sljedeća nedjelja je DVADESET DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Hvala svima mladima koji su se prijavili za Susret hrvatske katoličke mladeži u Bijelovar 17.9.2022. godine. Ukoliko se još netko želi prijaviti neka to uradi u ova sljedeća dva do tri dana da stignemo obaviti prijavu na vrijeme. Uskoro će biti objavljeno i kada će biti kateheze za mlade kao priprema za sam susret.
- Želim na kraju zahvaliti našem don Vinku Nenadiću župnom vikaru na svemu što je s ljubavlju činio za našu Župu u ovoj godini dana. Neka ga Bog blagoslovi u njegovom svećeničkom pozivu i u dalekoj Kanadi da bude pravi svećenik u božjem vinogradu. Bilo s blagoslovom i Bogu na slavu.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeseta nedjelja kroz godinu - 14. kolovoza 2022.

- Sljedeća nedjelja je DVADESET PRVA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Sutra je Svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije – Velika Gospa. Svete mise u župi su kao nedjeljom u 8.00, 9.30 i 19.00 sati.
- Obavijest našim mladima koji žele ići na susret Hrvatske katoličke mladeži u Bijelovar 17.9.2022. prijave primamo do 18. kolovoza pa se nastojte prijaviti na vrijeme.

Opširnije …

Župni oglasi Devetnaesta nedjelja kroz godinu - 7. kolovoza 2022.

- Sljedeća nedjelja je DVADESETA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
- Ukoliko netko od starih i bolesnih želi ispovijed povodom svetkovine Uznesenja BDM – Velike Gospe, neka se do srijede prijave u župni ured te ćemo ih do kraja tjedna obići.
- Obavijest našim mladima koji žele ići na susret Hrvatske katoličke mladeži u Bijelovar 17.9.2022. prijave primamo do 18. kolovoza pa se nastojte prijaviti na vrijeme.

Opširnije …