Župni oglasi Peta korizmena nedjelja - 26. ožujka 2023.

  1. Sljedeća nedjelja je Cvjetnica. Svete mise su prema redovitom rasporedu.
  2. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
  3. Vjeronauk ovogodišnjih prvopričesnika i krizmanika je prema redovitom rasporedu. Učenici ostalih razreda o nastavku vjeronauka biti će na vrijeme obaviješteni.
  4. U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i pobožnost sv. Anti uz prigodnu propovijed.
  5. U utorak u 20.00 sati je ispit za naše ovogodišnje krizmanike. Oboružajte se znanjem i strpljivošću. Želimo vam plodonosan krizmanički ispit.
  6. U petak je križni put stoga molimo vjeroučenike naše župe da budu dionici križnoga puta.
  7. Oni koji su se prijavili na župno hodočašće trebaju donijeti ostatak novca i važeće dokumente.
  8. U subotu je u 9 sati proba pjevanja za Leptire. Ispovijed djece je u 10.00 sati. Molimo roditelje da potaknu svoju djecu na dolazak na sv. Ispovijed. Nakon ispovijedi ministrantski sastanak.
  9. Danas hodočastimo Kraljici mira u Hrasno. Krizmanici i oni koji su se prijavili doći ispred crkve u 12.45 sati. Bilo s blagoslovom.
  10. Ženidbeni navještaj; Crkveni brak žele sklopiti Mateo Kvesić, sin Drage i Ankice r. Kvesić iz župe sv. Petra i Pavla, Mostar i Doris Bogdan, kći Maria i Antonele r. Drežnjak iz naše župe. Vjenčanje je predviđeno 12.5. 2023. godine u našoj župi. Ako netko zna za kakvu zapreku ovom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  11. Od tiska imate; Glas Koncila, Crkvu na kamenu i Župni list.
  12. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 5 za čišćenje.
  13. U prošlom tjednu preminuli su naši župljani: Franjo Arapović, Tomica Krtalić, Zdenko Knezović i Dinko Vidačković. Molimo se za pokoj njegove duše.

 

Natrag