Božićne ispovijedi

BOŽIĆNE ISPOVIJEDI U ŽUPAMA

 Pogledajte raspored Božićnih ispovijedi u župama za sve župljane:

Opširnije …

Održana vjeronaučna tribina

Vjeronaučna tribina na temu „Utjecaj poroka na mlade" koje je održao don  Ivan Perić, 29.11.okupilo je veliki broj mladih osoba koji žele ponijeti sa sobom nešto duhovno i čuti stavove, mišljenja i svjedočanstva koje samo Crkva može pružiti.U svom predavanju don Ivan Perić je za početak navodio poroke, među njima nisu samo droga, alkohol, pušenje te kockanje, koju su među gorima, tu je također i psovka i brojne poštapalice koje uzimao u naviku a kojim vrijeđamo Boga i naše bližnje.

Opširnije …

Vjeronaučna tribina

Vjernaučna tribina - predavanja za mlade. OVAJ tjedan,ovaj ČETVRTAK 29.11. 2012. je PREDAVANJE na temu: 

"UTJECAJ POROKA NA MLADENAČKI ŽIVOT".

Gost predavač je don Ivan Perić, župnik župa sv. Marka- Cim i sv. Luke - Ilići. Tema koja je nadam se svima zanimljiva...Predavanje započinje u 18:30 h u dvorani u župi. Dođimo, čujmo i upoznajmo svoju vjeru.Ponesimo nešto korisno u život.

Opširnije …

Godina vjere

„Suočavamo se s dubokom krize vjere i gubitkom vjerskog osjećaja koji predstavlja jedan od najvećih izazova Crkve danas."istaknuo je Benedixt XI.Povod proglašenja Godine vjere je obilježavanje 50. obljetnice otvorenja Drugog vatikanskog koncila i 20. obljetnica od objavljivanja Katekizma Katoličke Crkve.

Opširnije …

Misa zahvalnica i zadušnica

U subotu, 17. studenog u našoj župnoj crkvi održana je sv. Misa zahvalnica za    pravednu presudu hrvatskom narodu te ujedno i misa zadušnica za sve poginule branitelje, posebno one iz Vukovara kojih se posebno sjećamo ovih dana. Nakon sv. Mise prisutni župljani su se s upaljenim svijećama uputili u Vukovarsku ulicu i tako na vanjski način odali svoje poštovanje i izrekli molitve.

Opširnije …