Župni oglasi - Cvjetnica - 2. travnja 2023.

- Sljedeća nedjelja je USKRS – VAZAM. Svete mise su ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 sati. Večernje mise neće biti.
- Dragi vjernici, sutra je ispovijed u našoj župi u 9.00, 16.00 i 19.00 sati. Biti će više svećenika na raspolaganju te vas molimo da dođete na ispovijed. Na oglasnoj ploči i na našoj mrežnoj stranici imate raspored uskrsnih ispovijedi u mostarskim župama. Ostale dane, u našoj župi neće biti mogućnosti za sv. ispovijed jer ćemo ispovijedati u susjednim župama. Hvala na razumijevanju.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- Vjeronauk ovogodišnjih prvopričesnika i krizmanika je prema najavi u grupi.

Opširnije …

Župni oglasi Peta korizmena nedjelja - 26. ožujka 2023.

- Sljedeća nedjelja je Cvjetnica. Svete mise su prema redovitom rasporedu.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- Vjeronauk ovogodišnjih prvopričesnika i krizmanika je prema redovitom rasporedu. Učenici ostalih razreda o nastavku vjeronauka biti će na vrijeme obaviješteni.
- U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i pobožnost sv. Anti uz prigodnu propovijed.

Opširnije …

Župni oglasi Četvrta korizmena nedjelja - 19. ožujka 2023.

- Sljedeća nedjelja je Peta korizmena. Svete mise su prema redovitom rasporedu.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- U ponedjeljak 20. ožujka ispovjedit ćemo naše stare i bolesne. Ukoliko još ima netko za ispovijed neka se prijavi u ured. Sutra se slavi sv. Josip svečana misa u 18.00 sati. U našoj Katedrali je proslava zaštitnika naše biskupije a na večer otvaranje Biskupijske galerije.
- Vjeronauk ovogodišnjih prvopričesnika i krizmanika je prema redovitom rasporedu. Učenici ostalih razreda o nastavku vjeronauka biti će na vrijeme obaviješteni.

Opširnije …

Župni oglasi Treća korizmena - nedjelja Solidarnosti - 12. ožujka 2023.

- Sljedeća nedjelja je Četvrta korizmena. Svete mise su prema redovitom rasporedu.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju. Kao što možete primijetiti hvala Bogu grijanje radi. Nadamo se da ćemo u obročnom plaćanju uspjeti isplatiti investiciju.
- Vjeronauk ovogodišnjih prvopričesnika je prema redovitom rasporedu. Krizmanici trebaju doći u ponedjeljak u 20 sati. Učenici ostalih razreda prema redovitom rasporedu. Raspored imate i na oglasnoj ploči. Molimo roditelje da potaknete svoju djecu da redovito dolaze na vjeronauk i na ostale župne aktivnosti.

Opširnije …

Župni oglasi Druga korizmena nedjelja - 5. ožujka 2023.

- Sljedeća nedjelja je Treća korizmena. Svete mise prema redovitom rasporedu.
- Kao što možete osjetiti grijanje radi. Nadamo se da ćemo uz obročno plaćanje uspjeti u vremenu koje je ispred nas uspjeti isplatiti investiciju od 75.000 KM. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- Vjeronauk ovogodišnjih prvopričesnika je prema redovitom rasporedu. Krizmanici doći u ponedjeljak u 20 sati. Učenici ostalih razreda prema redovitom rasporedu. Raspored imate i na oglasnoj ploči. Molimo roditelje da potaknete svoju djecu da redovito dolaze na vjeronauk i na ostale župne aktivnosti.
- U srijedu nastavljamo sa pobožnošću sv. Josipu. Molimo za naše obitelji da žive u pravednosti, slozi, ljubavi i miru.

Opširnije …