2023

Župni oglasi Dvadeset peta nedjelja kroz godinu - 24. rujna 2023.

- Sljedeća nedjelja je dvadeset i šesta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovnom rasporedu.
- Hvala na prilozima za klimatizaciju.
- Dragi vjeroučenici, vi koji dosadašnjih godina niste bili upisani na župni vjeronauk u župnom uredu uzmite prijavnice i popunjene vrate. Ovogodišnji prvopričesnici neka dođu sutra u 9.00 sati ili poslijepodne u 15.00 sati. Krizmanici neka dođu sutra u 10.00 sati ili poslijepodne u 16.00 sati. Umjesto župnog vjeronauka djeca će radnim danima, kroz mjesec listopad, koji je ispred nas moliti krunicu prije večernje svete misu i to prema rasporedu koji imate u župnom listu, te na oglasnoj ploči ispred crkve.

Opširnije …

Proslava našeg nebeskog zaštitnika sv. Mateja

Svečanu večernju svetu Misu predslavio je biskup mons. Petar Palić u suslavlju velikog broja dijecezanskih i redovničkih svećenika. U asistenciji bilo je više bogoslova i ministranata. Župnik don Tomislav Ljuban pozdravio je na početku misnoga slavlja biskupa Petra, sve svećenike te mnogobrojne vjernike koji su ispunili prostranu župnu crkvu ali i dvorište i prostor oko crkve.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset četvrta nedjelja kroz godinu - 17. rujna 2023.

- Sljedeća nedjelja je dvadeset i peta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovnom rasporedu. To je ujedno 57. svjetski dan sredstava društvenih komunikacija u BiH i dan je Trebinjsko – mrkanske biskupije.
- Hvala na prilozima za klimatizaciju.
- Najavljujemo trodnevnicu za proslavu zaštitnika naše župe sv. Mateja. Detalje pročitajte u novom broju župnoga lista, te na oglasnoj ploči i na našoj mrežnoj stranici. Na sam dan sv. Mateja svečanu svetu misu u 18.00 sati predvodi naš biskup msgr. Petar Palić. Nakon svete mise bit će koncert duhovne glazbe kojeg izvodi Stjepo Gleđ Markos. Zahvaljujemo udruzi „Otac“ na daru koncerta našoj župi. Neka Bog udijeli svoj blagoslov da i dalje nastavimo činiti dobro.

Opširnije …

Župno hodočašće Padova - Poreč - Trsat - Udbina

Dragi župljani, kao što smo već spominjali naša župa planira hodočašće, od 12. - 14. listopada, u Padovu, Poreč, Trsat te Crkvu hrvatskih mučenika - Udbina. Cijena ovog putovanja jest 260,00 KM. Kod prijave ponijeti važeći putni dokument i cjelokupni iznos putovanja. Prijaviti se možete do nedjelje 24. rujna!

Opširnije …