Župni oglasi Dvadeset peta nedjelja kroz godinu - 24. rujna 2023.

 1. Sljedeća nedjelja je dvadeset i šesta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovnom rasporedu.
 2. Hvala na prilozima za klimatizaciju.
 3. Dragi vjeroučenici, vi koji dosadašnjih godina niste bili upisani na župni vjeronauk u župnom uredu uzmite prijavnice i popunjene vrate. Ovogodišnji prvopričesnici neka dođu sutra u 9.00 sati ili poslijepodne u 15.00 sati. Krizmanici neka dođu sutra u 10.00 sati ili poslijepodne u 16.00 sati. Umjesto župnog vjeronauka djeca će radnim danima, kroz mjesec listopad, koji je ispred nas moliti krunicu prije večernje svete misu i to prema rasporedu koji imate u župnom listu, te na oglasnoj ploči ispred crkve.
 4. Veliko hvala svima vama koji ste sudjelovali u organizaciji proslave našeg nebeskog zaštitnika sv. Mateja. Hvala našem biskupu msgr. Petru na riječima ohrabrenja kao i dubrovačkom tenoru Stjepku Gleđu Markosu na nezaboravnom koncertu. Hvala vama vrijednim domaćicama koje su donijele svoje priloge s kojima smo se počastili uz pjesmu i piće. Bog vas blagoslovio. Ostatak hrane proslijedili smo korisnicima našega biskupijskoga Caritasa.
 5. U duhovno-obrazovnom centru Emaus u Potocima održat će se duhovni susret za bračne parove. Susret je planiran za 27 rujna 2023. godine s početkom u 17.00 sati. Predavač je fra Velimir Bagavac, a tema je „Brak i obitelj pred izazovima.“ Prijaviti se za ovaj duhovni susret možete u župni ured. Bilo s blagoslovom i plodonosno.
 6. Crkveni brak žele sklopiti;
  Vedran Damjanović i Marijana Raspudić
  Zvonimir Bevanda i Gordana Tomljanović
  Ako netko zna za kakvu zapreko ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
 7. Dragi župljani, kao što smo već spominjali naša župa planira hodočašće, od 12. do 14. listopada, u Padovu, Poreč, Trsat te Crkvu hrvatskih mučenika - Udbina. Cijena ovog putovanja iznosi 260,00 KM. Kod prijave ponijeti važeći putni dokument i cjelokupni novčani iznos. Prijaviti se možete do nedjelje 1. listopada!
 8. U subotu, u 9.00 sati je proba pjevanja za Leptire, a u 10.00 sati proba za ministrante.
 9. Od tiska imate: Glas koncila i Župni list.
 10. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 7 za čišćenje. Pozivamo sve one koji se žele nanovo uključiti u čišćenje crkve da se prijave u župni ured.
 11. U prošlom tjednu u našoj župi preminuo je Mate Bevanda. Molimo se za pokoj njegove duše.

 

Natrag