2023

Proslava sv. Mateja 2023. - galerija

Zahvaljujemo se našoj župljanki Marijani Matić na fotografijama s proslave našeg nebeskog zaštitnika sv. Mateja.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset šesta nedjelja kroz godinu - 1. listopada 2023.

- Sljedeća nedjelja je dvadeset i sedma nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovnom rasporedu.
- Hvala na prilozima za klimatizaciju.
- Od sutra primamo misne nakane za mjesec prosinac.
- Hvala našem zboru „Leptiri“ zajedno sa našom Anom, Mateom i Samuelom koji su jučer na Bijelom brijegu u župi sv. Tome sudjelovali na koncertu dječjih zborova. Bog ih blagoslovio da i dalje pjesmom slave Boga a vas roditelje potaknuo da ih podržite u tome.

Opširnije …

Spomendan Anđela čuvara - misa za roditelje nerođene djece

U ponedjeljak, 2. listopada na spomendan Anđela čuvara na Rimokatoličkom groblju u Raštanima, bit će održana sveta misa nakon čega će biti procesija sa svijećama. Početak mise je u 16 sati.

Opširnije …

Predstavljanje knjige don Bojana Ivešića

U organizaciji Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače, u srijedu, 4. listopada 2023. s početkom u 19. 30 sati u velikoj izložbenoj dvorani Galerije kraljice Katarine održat će se predstavljanje knjige mr. don Bojana Ivešića.

Opširnije …

Proslavljen Dan Trebinjsko-mrkanske biskupije i 57. Svjetski dan društvenih komunikacija u BiH

Tomo Vukšić, nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH, u nedjelju 24. rujna, u katedrali Rođenja Blažene Djevice Marije u Trebinju predslavio je svečano euharistijsko slavlje na kojem je obilježen Dan Trebinjsko-mrkanske biskupije i njezin nebeski zaštitnik sv. Mihovil te 57. Svjetski dan društvenih komunikacija u BiH.

Opširnije …