Župni oglasi Deseta nedjelja kroz godinu - 6. lipnja 2021.

  1. Sljedeća nedjelja je JEDANAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su redovito u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Naša župa, kao što i znate, ove godine ima kandidata za svećeničko ređenje. Našeg don Branimira Bevandu, zajedno sa još sedam drugih đakona, će na blagdan sv. Petra i Pavla biskup Petar Palić zarediti za svećenike mostarsko-duvanjske i trebinjsko-mrkanske biskupije. Naš don Branimir planira proslaviti svoju mladu misu ovdje u našoj crkvi u nedjelju 4. srpnja u 11.00 sati i poziva sve vas koji želite i možete da svojim dolaskom uveličate njegovo mladomisničko slavlje. Pozivnice možete uzeti u župnom uredu.
  3. Još u ovaj utorak nastavljamo pobožnost Trinaest utoraka sv. Anti.
  4. Završili smo vjeronaučnu katehezu za ovu školsku godinu. Mlade potičemo da što redovnije idu na svetu misu pa se vidimo ponovno na jesen.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Marin Ostojić, sin Šimuna i Karmele r. Jovanović iz župe sv. Jakova ap. Međugorje i djevojka Martina Krešić, kći Joze i Petre r. Gavrić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Knježević, sin Ivana i Ive r. Jerkić iz župe Presvetoga Trojstva Blagaj-Buna i djevojka Helena Sivrić, kći Zorana i Augustine r. Pranjić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Mateo Jurić, sin Miroslava i Žakline r. Marjanović iz naše župe i djevojka Josipa Ćorić, kći Željka i Irjene r. Krstanović iz župe sv. Franje Asiškog Čapljina.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

 

Natrag