Župni oglasi Četvrta uskrsna nedjelja - 21. travnja 2024.

  1. Sljedeća nedjelja je četvrta uskrsna. Svete mise su po redovnom rasporedu.
  2. Vjeronauk za ovogodišnje prvopričesnike je sutra u 9.00 i popodne u 15.00 sati. Krizmanici neka dođu 10.00 i u 16.00 sati. Vjeronauk za 5., 6., i 7. razred je u utorak u 9 sati i popodne u 15 sati, a vjeronauk za 8. i 9. razred je u utorak u 10 sati i popodne u 16 sati. Molimo djecu da budu redovita na župnom vjeronauku i napominjemo da je župni vjeronauk uvjet za primanje pričesti i krizme.
  3. U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i pobožnost sv. Anti uz prigodnu propovijed.
  4. Ulaznice za veliki humanitarni koncert duhovne glazbe “Vjerujem”, koji će se održati 8. lipnja 2024. na stadionu pod Bijelim Brijegom, možete kupiti u župnom uredu. Cijena ulaznice je 15 KM. Podržimo ovaj hvale vrijedan projekt i podržimo udrugu Otac.
  5. U subotu, u 9.00 sati, je proba pjevanja za Leptire, a u 11.00 sati je proba pjevanja za ovogodišnje krizmanike i učenike 9. razreda.
  6. U subotu 27. travnja u župi Presvetog Srca Isusova bit će susret ministranata Mostarskoga dekanata. Susret počinje u 10.00 sati te će na susretu sudjelovati u 50 naših ministranata. Polazak ispred crkve je u subotu u 9.00 sati. Bilo s blagoslovom.
  7. Više od godinu dana s raznim umjetnicima se promišlja uređenje oltarišta. O svemu smo vam ranije govorili pa počinjemo prikupljati sredstva. Hvala na pomoći.
  8. Crkveni brak žele sklopiti:
    Goran Soldo, iz naše župe i Deana Relatić, iz Novog Šehera
    Robert Pandža, iz naše župe i Marija Marijanović, iz župe sv. Petra i Pavla Mostar
    Zvonimir Tokić i Adrijana Kalfić, oboje iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreko ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  9. Od tiska imate: Glas koncila, Radosnu vijest, Crkvu na kamenu i Župni list.
  10. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 5 za čišćenje. Pozivamo sve one koji se žele nanovo uključiti u čišćenje crkve da se prijave u župni ured.
  11. U Prošlom tjednu opremljen svetim sakramentima preminuo je Ivan Šantić. Molimo se za pokoj njegove duše i za naše pokojne.

 

Natrag