Župni oglasi Uskrs - 5. travnja 2015.

  1. Slijedeća nedjelja je 2. Vazmena – Mali Uskrs. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18.00 sati. Na misi u 11.00 sati naši će ovogodišnji prvopričesnici prvi puta primiti Tijelo Isusovo u svoje duše. Preporučujemo ih u vaše molitve…
  2. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. Zavjetne molitve ćemo moliti na večernjoj sv. misi u 18.00 sati.
  3. Obavještavamo prvopričesnike i roditelje da je u petak, 10. travnja u 18,30 sati proba za prvopričesnike, a subotu, 11. travnja u 10 sati je prva sveta ispovijed i nakon ispovijedi proba za Prvu svetu Pričest.
  4. Crkveni brak žele sklopiti mladić Mario Martinac sin Ivana i Kate r. Čale iz naše župe i djevojka Ljilja Zeljko kći Mirka i Zorke r. Landeka iz župe sv. Ivana ap. Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  5. Iskreno zahvaljujemo svima koji na bili koji način pomogli ovih dana u župi, posebno našim pjevačima, ministrantima i volonterima.
  6. Svima vama želimo sretan i blagoslovljen Uskrs…

Natrag