Župni oglasi Uskrs - 27. ožujka, 2016.

  1. Slijedeća nedjelja je 2. Vazmena – Mali Uskrs. Svete mise su redovito u 08.00, 09.30, 11.00 i 18.00 sati. Na misi u 11.00 sati naši će ovogodišnji prvopričesnici prvi puta primiti Tijelo Isusovo u svoje duše. Preporučujemo ih u vaše molitve…
  2. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. Zavjetne molitve ćemo moliti na večernjoj sv. misi u 18.00 sati.
  3. Na uskrsnu srijedu, 30. ožujka navečer u 20.00 sati u župi ćemo upriličiti EMAUS - večer župnog zajedništva. Te večeri izvest ćemo kratki igrokaz “Tata, meni je pričest“, naši će zborovi izvesti nekoliko skladbi a naši će se krizmanici predstaviti cijeloj župnoj zajednici. Stoga pozivamo sve župljane posebno prvopričesnike, krizmanike, njihove roditelje i obitelji da dođu tu večer i tako pokažemo župno zajedništvo u crkvi i kod blagdanskog stola.
  4. Obavještavamo prvopričesnike i roditelje da su u četvrtak i petak u 18,30 sati probe za prvopričesnike, a subotu u 11sati je prva sveta ispovijed. Molimo da svi obavezno dođu u navedene termine radi što bolje priprave za nedjelju.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivica Knezović sin Joze i Ruže r. Šujić iz naše župe i djevojka Željka Raguž kći Spase i Danice r. Marčinko iz župe Blagaj-Buna. Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  6. Iskreno zahvaljujemo svima koji na bili koji način pomogli ovih dana u župi, posebno našim pjevačima, ministrantima i volonterima.
  7. U prošlom tjednu u našoj župi je preminula Mara Đoković. Pomolimo se za pokoj njezine duše…
  8. Svima vama želimo sretan i blagoslovljen Uskrs…

Natrag