Župni oglasi Uskrs - 21. travnja 2019.

  1. U sljedeću nedjelju je 2. USKRSNA NEDJELJA. Svete mise su redovito u 8, 9.30, 11 i 18 sati. Na svetoj misi u 11 sati naši ovogodišnji prvopričesnici primiti će sakrament prve pričesti.
  2. U utorak nastavljamo pobožnost Trinaest utoraka sv. Anti. Molimo sve koji su se prijavili za nošenje križa na humu da ostanu nakon mise radi kratkoga dogovora.
  3. Obavijest za sve prvopričesnike! Od sutra započinju završne pripreme za Prvu sv. Pričest. Susreti će biti svaki dan nakon večernje svete mise. Dolasci su obvezni.
  4. U petak navečer ju 19 sati pozivamo sve prvopričesnike, krizmanike, roditelje i njihove kumove na svetu ispovijed i pripravu za primanje svetih sakramenata.
  5. U subotu 27. travnja u našoj župi u 11 sati biti će svečana sveta misa na kojoj će naši ovogodišnji krizmanici primiti sakrament kršćanske punoljetnosti. Preporučujemo ih u vaše molitve.
  6. U slijedeću subotu neće biti vjeronauka, a ostale župne aktivnosti su po redovitom rasporedu.
  7. Crkveni brak žele sklopiti mladić Slaven Drežnjak sin Darke i Nedjeljke r. Sršen iz naše župe i djevojka Andrea Markotić kći Željka i Vesne r. Đinkić iz župe sv. Marka.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Damir Džidić sin Zdenka i Marije r. Pervan iz župe sv. Tome i djevojka Simona Spajić kći Alfreda i Rajke r. Mihaljević iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Stanislav Andačić sin Franje i Ljubice r. Sulić iz naše župe i djevojka Doris Bevanda kći Željka i Ane r. Puljić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivan Bušić sin Miljenka i Željke r. Marić iz naše župe i djevojka Mara Kolobarić kći Ljubomira i Mire r. Marinčić iz župe sv. Petra i Pavla Kočerin.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Mario Vidačak sin Drage i Mile r. Primorac iz naše župe i djevojka Marina Marić kći Žarka i Mirjane r. Pandža iz župe sv. Ivana.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  8. Velika hvala svima onima koji su sudjelovali u organizaciji križnog puta na Humu.

 

Natrag