Župni oglasi Trinaesta nedjelja kroz godinu - 26. lipnja 2022.

  1. Sljedeća nedjelja je ČETRNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati. Pučke Mise u 11 sati kroz ljeto neće biti.
  2. Od sljedećeg tjedna župni ured radi po ljetnom rasporedu, svakim danom iza svetih Misa.
  3. Od petka, 1. srpnja Mise su po ljetnom rasporedu, jutarnja u 7.30h i večernja u 19.00h.
  4. U ponedjeljak 27. lipnja u 19h, u katedrali Marije Majke Crkve, povodom obilježavanja „Lipanjskih zora“ biti će slavljena Sveta Misa, koju će predslaviti naš biskup u miru msgr. Ratko Perić.
  5. U srijedu, 29.6.2022. na svetkovinu sv. Petra i Pavla u našoj katedrali Marije Majke Crkve u 10h biti će svećeničko ređenje. Molimo za naše novoređenike da budu poput Isusa, velikog svećenika.
  6. Također, u srijedu, 29.6.2022. na svetkovinu sv. Petra i Pavla, u crkvi svetih Petra i Pavla na Vrdima biti će proslava patrona i obljetnica 50 godina od izgradnje crkve. Svečana Misa i proslava biti će u 18h, Misno slavlje predslavi naš mjesni biskup msgr. Petar Palić.
  7. Euharistijsko klanjanje u četvrtak u 17:30h.
  8. U sljedeću nedjelju 3. srpnja u 11.00 sati, bit će sveta misa na Blidinju, na Kedžari. Svi koji mogu i žele neka pođu.
  9. Crkveni brak žele sklopiti:
    Ivan Pandža, sin Ante i Mire r. Knezović iz naše župe i Andrea Smoljan, kći Gordana i Ivane r. Cvitković iz župe sv. Luke Ilići.
    Kristijan Kajtazi, sin Pjetera i Tome r. Pecollaj iz naše župe i Anamarija Vukoja, kći Tomislava i Ane r. Banožić iz naše župe.
    Marijo Kutleša, sin Miljenka i Ružice r. Perić iz Gornjih Vinjana i Jelena Bošnjak, kći Miroslava i Suzane r. Bošnjak iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  10. Na dnu crkve imate novi broj Crkve na kamenu i Župnoga lista i Glasa Koncila.
  11. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 6 za čišćenje.

Natrag