Župni oglasi Trideseta nedjelja kroz godinu - Misijska nedjelja - 24. listopada 2021.

  1. Sljedeća nedjelja je TRIDESETPRVA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  2. U utorak, 26. listopada 2021., obilježava se trideseta godišnjica od početka obilježavanja dana Kruševa. Misu predvodi naš biskup. S blagoslovom bilo onima koji pođu.
  3. U četvrtak 28. listopada u 20.00 sati u katedralnoj dvorani biskup mons. Petar Palić održat će tribinu za mlade. Bilo bi lijepo da se što više mladih odazove na ovu tribinu.
  4. U subotu, 30. listopada u 11.00 sati u mostarskoj katedrali naš mjesni biskup msgr. Petar Palić zaredit će petoricu bogoslova za đakone. Četvoricu kandidata za Hercegovačku franjevačku provinciju i jednoga kandidata za Trebinjsko-mrkansku biskupiju. Također će pod svečanom svetom misom biskup Palić otvoriti sinodalni hod partikularnih Crkava u Hercegovini.
  5. HKZ Troplet 27. i 28. listopada organizira kreativnu radionicu pisanja glagoljice. Radionica je namjenjena djeci starijih razreda osnovne škole i srednje škole, a održat će se u Caritasovom centru s početkom u 19.00 sati.
  6. U novom broju župnog lista imate raspored svetih Misa po mostarskim grobljima. U našoj župi sveta Misa na groblju u Orlacu biti će 1. studenoga na Svi Svete u 15.00 sati, u Raštanima 2. studenoga na Dušni dan u 15.00 sati.
  7. Na dnu crkve možete uzeti novi broj crkvenog tiska te ostavit svoj prilog za tisak.
  8. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je skupina broj 3. Hvala Vam i bilo s Božjim blagoslovom.
  9. Zahvala za sve prihode koji od današnje nedjelje idu za misije.
  10. U prošlom tjednu preminula je Jelka Tabak. Molimo se za pokoj njezine duše.

 

Natrag