Župni oglasi Trideset treća nedjelja kroz godinu - 14. studenoga 2021.

  1. Sljedeća nedjelja je SVETKOVINA KRISTA KRALJA. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  2. Zamolili bih sve Vas koji imate grobnice u groblju u Raštanima da svoje obveze za održavanje groblja, kao i dugovanja za napravljene grobnice izmire u što kraćem roku. Također primamo prijave za one koji žele rezervirati novu grobnicu u Raštanima.
  3. Vjeronauk i ostale župne aktivnosti nastavljamo po redovnom rasporedu kojeg imate na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici. Svi krizmanici trebaju doći u utorak u 20.00 sati na vjeronauk. Želimo potaknuti Vas roditelje da redovno šaljete Vašu djecu na župni vjeronauk.
  4. U želji organizacije i uključivanja mladih u život župe organiziramo edukaciju za volontere, tj. za krizmanike i srednjoškolce. Mladi više informacija imate u novom broju župnoga lista te na našoj internet stranici. Očekujmo Vaš dolazak u srijedu 17. studenoga u 20.00. Hvala!
  5. U četvrtak navečer u 18.00 sati će se u našoj župnoj crkvi slaviti sv. Misa zadušnica za sve poginule branitelje hrvatskoga naroda, posebno one iz Vukovara kojih se posebno sjećamo ovih dana. Nakon sv. Mise ćemo se s upaljenim svijećama uputiti u Vukovarsku ulicu i tako na vanjski način odati svoje poštovanje i izreći molitve. Zajednička molitva kod križa u Vukovarskoj ulici predviđena je oko 19.00 sati tj. kada se sastanemo sa ostalim mostarskim župama. Sve vas pozivamo da u što većem broju pokažemo svoju ljubav i zahvalnost poginulim braniteljima čijom smo žrtvom sačuvali dom i domovinu. Ove godine zajedničku molitvu predvodi župa sv. Petra i Pavla Mostar.
  6. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je skupina broj 6. Hvala Vam i bilo s Božjim blagoslovom.
  7. Na našoj internet stranici imate više informacija o događajima kroz sljedeći tjedan što ih organizira HKZ Troplet.
  8. Crkveni brak žele sklopiti:
    Krunoslav Sušac, sin Marinka i Blaženke r. Mihalj iz naše župe i Nikolina Zovko, kći Andrije i Jelene r. Burić iz naše župe.
    Petar Anđelić, sin Miroslava i Sanje r. Šimunović iz naše župe i Doris Čović, kći Dražana i Marine r. Arapović iz župe sv. Ivana ap. i ev. Mostar.
    Tomislav Groznica, sin Marka i Milke r. Ivandić iz naše župe i Klara Opačak, kći Nikole i Koraljke r. Vegar iz župe sv. Ivana ap. i ev. Mostar.
    Mario Jurić, sin Stojana i Ljeljane r. Šiljević iz naše župe i Brigita Ćavar, kći Dinka i Mirjane r. Mihaljević iz župe sv. Mihovila Arkanđela Duvno.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  9. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Zorka Ilić, Milka Matić i Ivan Pušić. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag