Župni oglasi Trideset prva kroz godinu - 1. studenog, 2015.

  1. Slijedeća nedjelja 32. kroz god. Svete mise redovito prijepodne u 08.00, 09.30 i 11.00, a navečer u 18.00 sati. 
  2. Mise na grobljima: Danas u 16.00 poslijepodne sveta misa za pokojne na groblju u Orlacu; sutra, u ponedjeljak poslijepodne u 16.00 sati sveta misa za pokojne u groblju u Raštanima. Ostali raspored svetih misa po grobljima u gradu Mostaru i u župi Drežnica imate u novom župnom listu i na oglasnoj ploči. 
  3. Župni vjeronauk i ostale aktivnosti u subotu nastavljamo po redovitom rasporedu. 
  4. Za održavanje crkve: Dragica Zlomislić 50 KM, od krštenja Leo Soldić 100, od krštenja Jana Knezović 100, od krštenja Iva Pandža 100, Željko Božić 50, Ruža Perić 50, od sprovoda Iva Šaravanja 100 i od krštenja Dorijan Krišto 100 KM. Iskrena hvala svim darovateljima! 
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Mario Ševo sin Jakova  i Anice r. Skoko iz naše župe i djevojka Andrijana Biokšić kći Zvonke i Rozike r. Doko iz župe sv. Petra i Pavla.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Karlo Kralj sin Mirka i Angele r. Drmać iz župe sv. Luke - Ilići i djevojka Helena Filipović kći Zorana i Marije r. Zovko iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  6. U prošlom tjednu u našoj župi su preminuli Mara Golemac i Spasoje Katić. Molimo se za pokoj njihovih duša…

Natrag