Župni oglasi Treća nedjelja došašća - 12. prosinca 2021.

 1. Sljedeća nedjelja je ČETVRTA NEDJELJA DOŠAŠĆA. Svete Mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
 2. Danas slavimo NEDJELJU CARITASA. Hvala Vam dragi župljani koji ste svojim darom bilo novčano, bilo kupnjom namirnica, bilo pravljenjem kolača utkali sebe u ovu današnju nedjelju caritasa, jer sve što smo učinili ide za karitativne potrebe. Tko želi može još i danas dati svoj prilog za paket ljubavi ili donijeti hranu sutra do podne. 
 3. Danas u 14.00 sati Caritas naših biskupija otvara Adventsku caritasovu kućicu u dvorištu caritasove zgrade u Zagrebačkoj ulici kod hrvatskog konzulata. U njoj možete kupiti razne caritasove proizvode, a posebno radove djece s posebnim potrebama te kupnjom pomoći radu našega caritasa. Kućica će biti otvorena svakim radnim danom u vremenu od 9 – 15 i od 17 – 20 sati, a nedjeljom od 7.30 do 13 sati.
 4. Euharistijsko klanjanje u četvrtak u 17 i 30h.
 5. Raspored velikih božićnih ispovijedi imate na našoj internet stranici i na oglasnoj ploči. U našoj župi ispovijed djece bit će 18. prosinca, a velika ispovijed za sve župljane 21. prosinca.
 6. Dragi župljani, ove godine neće biti redoviti blagoslov obitelji. Planiramo posjetiti i blagosloviti one koji su po prvi put u novim prostorima. Neka se takvi prijave u župni ured i uzmu prijavnicu, te ispunjenu vrate u župni ured.
 7. Također možete uzeti svijeće i dvanaestolisne misijske kalendare od kojih prilozi idu za misije.
 8. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je skupina broj 3. Hvala Vam i bilo s Božjim blagoslovom.
 9. Izašao je u novi broj Crkve na kamenu, Glasa Koncila i Svjetla Riječi.
 10. U sljedeći ponedjeljak, 20. prosinca, navečer u 20.00 sati ovdje u našoj crkvi biti će adventski koncert koji organizira HKD Napredak u suradnji sa Trio Senso i našim župnim zborom „Angelus“. Dobro došli.
 11. U prošlom tjednu u našoj župi preminuo je Drago Komadina. Molimo se za pokoj njegove duše.

 

Natrag