Župni oglasi Šesta uskrsna nedjelja - 5. svibnja 2024.

  1. Sljedeća nedjelja je sedma uskrsna. Svete mise su po redovnom rasporedu.
  2. Blagoslov polja na groblju u Orlacu bit će danas u 15.00 sati, a u Raštanima u nedjelju 12. svibnja u 15.00 sati.
  3. Molimo djecu da dolaze moliti krunicu umjesto vjeronauka a i vas roditelje potičemo da zajednički sa svojim djecom dođete na molitvu krunice. Djeca trebaju doći u 17.15 zbog dogovara oko otajstava. U župnom listu je raspored moljenja po razredima.
  4. U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će pobožnost sv. Anti uz prigodnu propovijed.
  5. Ulaznice za veliki humanitarni koncert duhovne glazbe “Vjerujem”, koji će se održati 8. lipnja 2024. na stadionu pod Bijelim Brijegom, možete kupiti u župnom uredu. Cijena ulaznice je 15 KM. Podržimo ovaj hvale vrijedan projekt i podržimo udrugu Otac.
  6. U subotu, u 9.00 sati, je proba pjevanja za Leptire, u 10.00 sati proba za ministrante, a u 11.00 sati je proba pjevanja za ovogodišnje krizmanike i učenike 9. razreda.
  7. Više od godinu dana s raznim umjetnicima se promišlja uređenje oltarišta. O svemu smo vam ranije govorili i informirali vas. Počinjemo prikupljati sredstva za uređenje oltarišta. Hvala na žrtvi i odricanju i neka bude Bogu na slavu.
  8. Od tiska imate: Glas koncila, Radosnu vijest, Crkvu na kamenu i Župni list.
  9. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 7 za čišćenje. Pozivamo sve one koji se žele nanovo uključiti u čišćenje crkve da se prijave u župni ured.
  10. U prošlom tjednu umrla je Manda Talić. Molimo se za pokoj njezine duše i za naše pokojne.

 

Natrag