Župni oglasi Šesta nedjelja kroz godinu - 12. veljače 2023.

  1. Sljedeća nedjelja je Sedma nedjelja kroz godinu. Svete mise prema redovitom rasporedu.
  2. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
  3. Vjeronauk ovogodišnjih prvopričesnika je prema redovitom rasporedu. Krizmanici doći u ponedjeljak u 20 sati. Učenici 5., 6., 7., razreda utorak u 9.00 sati prijepodne i popodne u 15.00 sati, te 8., i 9., razreda prijepodne u 10.00 sati i popodne u 16.00 sati. Raspored imate na oglasnoj ploči i u župnom listu. Molimo roditelje da potaknete svoju djecu da redovito dolaze na vjeronauk i na ostale župne aktivnosti.
  4. U srijedu 15. veljače u 19.00 sati, biti će druženje uz film za djecu prvog, drugog i trećeg razreda.
  5. U srijedu nastavljamo sa pobožnošću sv. Josipu. Molimo za naše obitelji da žive u pravednosti, slozi, ljubavi i miru.
  6. Zbor „Santos“ prima nove članove. Molimo Vas srednjoškolce da se priključite ovom zboru i dođete u subotu u 17.00 sati na probu. Bilo na slavu Božju!
  7. U subotu je u 9.00 sati proba pjevanja za Leptire, a u 10.00 sati za ministrante.
  8. Ako Bog da, planiramo župno hodočašće od 16. do 23. travnja 2023. godine. Hodočastit ćemo u Italiju: Asiz, Rim, San Giovanni Rotondo, Monte sant Angelo sul Gargano. Tko planira hodočastiti neka se prijavi do sredine ožujka u župni ured. Cijena hodočašća iznosi 470 €, a kod prijave treba uplatiti 100 € (kotizacija). Broj putnika je ograničen.
  9. Od tiska imate; Glas Koncila, Župni list i Crkva na kamenu gdje izdvajamo članak „Pred kršćanima su burna vremena“ od Matije Grgata..
  10. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 7 za čišćenje.
  11. Naš biskup Petar Palić poslao je dopis o prikupljanju materijalne pomoći za stradale u potresu koji je pogodio Tursku i Siriju. Svoj prilog možete ostaviti ispred oltara.
  12. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Franjo i Anica Bruck. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag