Župni oglasi Sedma uskrsna nedjelja - 29. svibnja 2022.

  1. Sljedeća nedjelja je PEDESETNICA - DUHOVI. Svete Mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Danas u 12.00 sati na Radimlji kod Stoca slavit će se sveta Misa za Žrtve Bleiburga, Radimlje i križnih puteva.
  3. U utorak, 31. svibnja navečer u 20.00 sati, u katedralnoj dvorani bit će izvedena predstava „Svi me vole samo tata ne“. Svi koji mogu dobro su došli!
  4. U srijedu 1. lipnja na Kupresu će biti svećenički dan. Molimo za naše svećenike i redovnike da budu ustrajni u svojoj službi i pravi svećenici na sliku Kristovu.
  5. Umjesto župnog vjeronauka djeca će radnim danima kroz mjesec svibanj moliti krunicu prije večernje svete mise po ustaljenom rasporedu.
  6. U subotu 4. lipnja u 19.00 sati u sklopu Lipanjskih zora u naselju Raštani u našem groblju je svečana sveta Misa i molitva za naše pokojne branitelje. Bilo bi lijepo da kao župna zajednica sudjelujemo na ovoj svetoj misi. Nakon mise bit će i druženje pa bi zamolio i vas domaćice da nešto pripremite i donesete prije mise organizatorima kod groblja. Unaprijed od srca svima hvala.
  7. U našoj Katedrali u nedjelju je podjela sakramenta svete Krizme, a u ponedjeljak je proslava Marije Majke Crkve, zaštitnice naše Katedrale. Bilo bi lijepo, tko može, da dođe na svečanu večernju svetu misu.
  8. Dragi župljani, kao što smo već najavili naša župa planira hodočašće, od 16. - 18. lipnja, u Padovu, Poreč, Lovran, Trsat te svetište sv. Josipa Karlovac. Mjesta za hodočašće su popunjena, a oni koji još nisu uplatili svoje putovanje neka to učine do srijede 1. lipnja. Kod uplate ponijeti važeći putni dokument zbog putnog osiguranja.
  9. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 2 za čišćenje.
  10. Prošle nedjelje u crkvi je pronađen ključ od auta. Vlasnik neka ga preuzme u župnom uredu.

Natrag