Župni oglasi Sedma uskrsna nedjelja - 21. svibnja 2023.

  1. Sljedeća nedjelja su Duhovi. Svete mise su po redovitom rasporedu.
  2. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
  3. Djeca umjesto župnog vjeronauka radnim danima kroz mjesec svibanj neka dolaze moliti krunicu prije večernje svete misu i to prema rasporedu kojeg imate na mrežnim stranicama župe i na oglasnoj ploči ispred crkve. Roditelji potičite svoju djecu na dolazak a i sami dođite na molitvu krunice.
  4. U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i prigodna propovijed.
  5. Biskupijski pokret mladih „Mi ViDiMo“, u četvrtak 25. svibnja u 20.00 sati, organizira tribinu pod nazivom „Zašto još uvijek vjerujem“. Predavač će biti don Josip Galić, katedralni župnik. Dragi mladi dobro došli.
  6. U subotu u 9.00 sati je proba zbora „Leptiri“, a u 10.00 sati je ministrantski susret. Zamolili bi vas roditelje ovogodišnjih prvopričesnika da potaknete djecu na pjevanje subotom u 9.00 sati jer će u mjesecu lipnju biti dječji koncert u našoj župi o čemu ste već ranije obavješteni.
  7. Sljedeće nedjelje 28. svibnja u Stocu u 12.00 sati bit će misa za mučenike križnog puta. Program počinje u 11.45 sati.
  8. Ulaznice za veliki humanitarni koncert duhovne glazbe “Vjerujem”, koji će se održati 10. lipnja 2023. na stadionu pod Bijelim Brijegom, možete kupiti u župnom uredu. Cijena ulaznice je 15 KM. Podržimo ovaj hvale vrijedan projekt.
  9. Od tiska imate; Glas koncila, Svjetlo riječi i Župni list.
  10. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 5 za čišćenje.

 

Natrag