Župni oglasi Prva nedjelja došašća - 28. studenoga 2021.

  1. Sljedeća nedjelja je DRUGA NEDJELJA DOŠAŠĆA. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  2. Sutra, ponedjeljak, 29. studenoga, u našoj župi započet ćemo sa slavljem svetih Misa zornica u 6.00 sati. Iskoristimo ovo vrijeme za naš osobni život u vjeri i molimo za one koji su se preporučili u naše molitve, na poseban način za naše bolesnike i nemoćnike.
  3. Vjeronauk i ostale župne aktivnosti još ovaj tjedan nastavljamo po redovnom rasporedu kojeg imate na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici.
  4. Sa edukacijom i susretima volontera nastavljamo srijedom u 20.00 sati. Bogu zahvalni na lijepom odazivu mladih koji su voljni izgrađivati kako sebe tako i pomagati druge oko sebe. Ukoliko se još netko želi pridružiti dobro je došao.
  5. Euharistijsko klanjanje u četvrtak u 17 i 30h.
  6. U četvrtak, 2. prosinca u 20.00 sati u mostarskoj katedrali u organizaciji našeg studentskog kapelana i udruge mladih MiViDiMo bit će tribina za mlade pod nazivom „U zdravom tijelu zdrav duh“. Mladima svakako preporučujemo da pođu na ovu tribinu.
  7. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu, oltar i oko oltara. Sljedeći vikend na redu je skupina broj 1. Hvala Vam i bilo s Božjim blagoslovom.
  8. Ispred oltara se nalazi staklena posuda u koju možete ostaviti svoj novčani prilog kroz došašće za siromašne. Neka bude od srca i s ljubavlju.
  9. Crkveni brak žele sklopiti Marinko Nikola Krtalić, sin Nedjeljka i Zdravke r. Cvitković iz naše župe i Maja Grbavac, kći Zdenka i Spomenke r. Bešlić iz župe sv. Ante Humac.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

 

Natrag