Župni oglasi Prva nedjelja Došašća - 27. studenoga 2022.

  1. Sljedeća nedjelja je DRUGA DOŠAŠĆA. Svete mise su prema redovitom rasporedu.
  2. Od sutra započinjemo sa svetim misama zornicama. Jutarnje svete mise od ponedjeljka do subote bit će ujutro u 6.00 sati.
  3. S obzirom na to da je dizalica topline naručena i dalje primamo priloge jer bez vaše pomoći ne možemo realizirati projekt. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
  4. Vjeronauk ovogodišnjih prvopričesnika je sutra u 9.00 i 9.30 i popodne u 15.00 i 15.30, a krizmanika u 10.00 sati i popodne u 16.00 sati; utorak u 9.00 sati 5., 6., 7., razred prijepodne i popodne u 15.00 sati, te 8., i 9., razred prijepodne u 10.00 sati i popodne u 16.00 sati. Raspored imate i u župnom listu. Molimo roditelje da potaknete svoju djecu da redovito dolaze na vjeronauk i na ostale župne aktivnosti.
  5. Vjeronauk za naše srednjoškolce je srijedom u 20.00 sati.
  6. Marljive majke, mladići i djevojke su prošlih dana pravili adventske vijence koje možete kupiti nakon svetih misa. Prilozi od prodaje idu za kupnju hrane siromašnima. Hvala vam.
  7. Biskupijski Caritas Mostar organizira već tradicionalnu akciju Paket ljubavi koja je namijenjena korisnicama kućne njege. Caritasov mobilni tim obilazi preko tri stotine korisnika i svakodnevno im pomaže u hrani, lijekovima, higijeni, medicinskim pomagalima i ostalom uslugama kako bi im olakšali životne nedaće. Kao i prijašnjih godina možete pomoći u hrani ili novčano u našem župnom uredu. U ime svih korisnika svima hvala.
  8. U subotu je u 9.00 sati proba pjevanja za Leptire, a u 10.00 sati za ministranti. Potičemo Vas djeco da se uključite u župne aktivnosti.
  9. Od tiska imate; Glasa koncila, Naša ognjišta i župni list.
  10. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 4 za čišćenje.
  11. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Iva Raič i Zoran Lojpur. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag