Župni oglasi Petnaesta nedjelja kroz godinu - 10. srpnja 2022

 1. Sljedeća nedjelja je ŠESNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po ljetnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30, i 19.00 sati.
 2. Crkveni brak žele sklopiti:
  Drago Begić, sin Marcela i Željke r. Šaravanja iz župe sv. Ivana ap. i ev. Mostar i Blaženka Pandža, kći Blaške i Mare r. Alilović iz naše župe.
  Boris Knezović, sin Zdravka i Verice r. Buhovac iz naše župe i Martina Ćubela, kći Eugena i Mirjane r. Bartel iz župe sv. Luke ev. Ilići.
  Marin Jurić, sin Darka i Mladenke r. Marčinko iz župe sv. Ivana ap. i ev. Mostar i Anita Pandža kći Slavka i Ljiljane r. Rajič iz naše župe.
  Zvonimir Alpeza, sin Slavka i Vesne r. Tolić iz župe sv. Male Terezije – Ledinac i Valentina Pušić kći Žarka i Josipe r. Šušnja iz naše župe.
  Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
 3. U novom broju župnog lista imate obavijest oko izdavanja potvrda za kumstvo bilo u našoj župi ili izvan nje. ( Odselio netko više od šest mjeseci …)
 4. Potičemo one koji nisu izmire obveze oko održavanja groblja u Raštanima kao i one koji imaju dugovanja za izgrađene grobnice da to učine da možemo dalje nastaviti sa izgradnjom. Napominjemo da trenutno u groblju nema vode jer je bušotina presušila.
 5. Na dnu crkve imate novi 500 – ti broj Crkve na kamenu i Župnoga lista i Glasa Koncila.
 6. Dragi župljani, molimo za razumijevanje oko klimatizacije jer u zadnje vrijeme imamo problema sa sustavom hlađenja. Sustav je i dotrajao, pa ćete znati na vrijeme što nam je činiti.
 7. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 8 za čišćenje.

 

Natrag