Župni oglasi Pedesetnica - Duhovi - 28. svibnja 2023.

  1. Sljedeća nedjelja je Presveto Trojstvo. Svete mise su po redovitom rasporedu.
  2. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
  3. Djeca umjesto župnog vjeronauka radnim danima kroz mjesec svibanj neka dolaze moliti krunicu prije večernje svete misu i to prema rasporedu kojeg imate na mrežnim stranicama župe i na oglasnoj ploči ispred crkve. Roditelji potičite svoju djecu na dolazak a i sami dođite na molitvu krunice.
  4. U ponedjeljak 29. svibnja je spomendan Marije Majke Crkve. Taj dan će u našoj mostarskoj katedrali biti proslava patrona župe. Svečana sveta misa bit će navečer u 18.00 sati.
  5. U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i prigodna propovijed. Na misu će doći i učenici završnih razreda naše škole Ivana Gundulića s njihovim nastavnicima.
  6. U subotu u 9.00 sati je proba zbora „Leptiri“, a u 10.00 sati je ministrantski susret. Zamolili bi vas roditelje ovogodišnjih prvopričesnika da potaknete djecu na pjevanje subotom u 9.00 sati jer će u mjesecu lipnju biti dječji koncert u našoj župi o čemu ste već ranije obavješteni.
  7. Ulaznice za veliki humanitarni koncert duhovne glazbe “Vjerujem”, koji će se održati 10. lipnja 2023. na stadionu pod Bijelim Brijegom, možete kupiti u župnom uredu. Cijena ulaznice je 15 KM. Podržimo ovaj hvale vrijedan projekt.
  8. Od tiska imate; Naša ognjišta. Glas koncila i Župni list.
  9. Hvala ženskoj klapi Da Capo na pjevanju na današnjoj misi. Naš zbor Benedikt je u katedrali na slavlju Duhova i sv. Krizme. I dalje pjevajte Bogu na slavu.
  10. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 6 za čišćenje.
  11. U prošlom tjednu preminula je Mišela Martinović. Molimo se za pokoj njene duše.

 

Natrag