Župni oglasi Osma nedjelja kroz godinu - 27. veljače 2022.

  1. Sljedeća nedjelja je PRVA KORIZMENA NEDJELJA. Svete Mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  2. U srijedu u našoj mostarskoj katedrali naš mjesni biskup msgr. Petar Palić započet će korizmeni hod sa svim svećenicima i redovnicima naših biskupija. Bilo na slavu Božju.
  3. Danas nogometna ekipa naše župe igra u sportskoj dvorani u Čapljini Katoličku malonogometnu ligu. Zaželimo našim momcima korektnu i ferplay igru.
  4. U srijedu 2. ožujka, je Pepelnica ili Čista srijeda. To je početak korizme i na taj dan Crkva zapovijeda strogi post i nemrs. Svete mise su ujutro u 7.30 te navečer u 18.00 sati te će na obje mise biti obred pepeljanja. Volonteri, krizmanici i ostali vjeroučenici trebaju doći u srijedu na Svetu Misu, na obred pepeljanja.To je liturgijski obred i poziv na korizmeno i životno obraćenje.
  5. Pobožnost Križnog puta biti će u petak u 17.30 sati, a Euharistijsko klanjanje bit će u subotu u sklopu župne korizmene duhovne obnove u 17.30 sati.
  6. Biskupijski katehetski ured iz Mostara organizira u subotu 5.3. korizmenu duhovnu obnovu u našoj župi za vjeroučitelje u školama. Obnovu koja počinje u 10 sati predvodi naš biskup u miru msgr. Ratko Perić.
  7. Također, u subotu popodne naša župa organizira župnu korizmenu obnovu koja započinje u 15.30 sati, koju predvodi don Mile Vidić. Naziv duhovne obnove je: Obitelj je od Boga, a ne od čovjeka. Program obnove je: u 15.30h predavanje na temu, nakon toga kava i druženje. U 16.45h je pokorničko bogoslužje i ispovijed. Euharistijsko klanjanje je u 17:30h, i sveta Misa je u 18:oo sati.
  8. O sinodalnom putu: Zajedništva, sudjelovanja i poslanja naših biskupija i sveopće Crkve više možete pročitati na našoj župnoj stranici i na letcima na dnu crkve
  9. Na dnu crkve možete uzeti novi broj Crkve na kamenu i Župnog lista.
  10. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 5 za čišćenje.

 

Natrag