Župni oglasi Nedjelja Pedesetnice - Duhovi - 31. svibnja 2020.

  1. Sljedeća nedjelja je SVETKOVINA PRESVETOG TROJSTVA. Svete mise su redovito u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U subotu 6. lipnja poslijepodne u 19.00 sati na groblju u Raštanima u sklopu Lipanjskih zora biti će sveta misa i polaganje vijenaca u spomen svih branitelja Domovinskog rata. Nakon svete mise će biti prigodni domjenak za mještane Raštana, goste i prijatelje. Ako netko pripremi i ponese sa sobom malo pite, uštipaka ili meze rado ćemo to priključiti već osiguranom domjenku.
  3. Za održavanje crkve darovali su: Anka Meter 10 KM, ob. Vinka Pralasa 100 KM, Karlo Jurić 50 KM, Nada Crnjac 50 KM, Mario Zovko 30 KM, Milena Marojević 80 KM, Petar Golemac 30 KM, ob. Copf 50 KM, Angela Ćubela 50 KM i ob. Joze Matića 100 KM. Iskrena hvala svim darovateljima!
  4. U utorak nastavljamo pobožnost Trinaest utoraka sv. Anti.
  5. U četvrtak nastavljamo redovito klanjanje pred Presvetim u 17.15 sati.
  6. Pozivamo sve ministrante i zboraše da dođu na redovite probe i susrete u već poznatim terminima. Od danas sveta pričest se dijeli kao nekada, ispred oltara na sredini i na bočnim stranama, a po odredbi biskupskog ordinarijata od danas se kreće skupljati i milostinja. 
  7. Prvopričesnike i krizmanike pozivamo da redovito izvršavaju svoje obveze i dolaze na vjeronauke.
  8. Na našoj Internet stranici imate raspored blagoslova polja za mostarska groblje te za župe Jablanica i Drežnica.
  9. Crkveni brak žele sklopiti mladić Goran Bevanda, sin Zlatka i Savete r. Ćuk iz naše župe i djevojka Maja Zovko, kći Stanka i Biljane r. Azinović iz župe Presvetog Srca Isusova Potoci.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život!

 

Natrag