Župni oglasi II. Vazmena nedjelja – 27. travnja, 2014.

  1. Slijedeća nedjelja je 3. Vazmena. Svete mise su redovito u 09.00, 11.00 i 18.00 sati. Na misi u 11 sati svoju Prvu svetu pričest primiti će 79 ovogodišnjih prvopričesnika.
  2. Proba pjevanja za prvopričesnike bit će u petak u 14 sati.
    Prva Sv. Ispovijed za sve prvopričesnike i njihove roditelje bit će u subotu u 13 sati.
  1. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. Zavjetne molitve ćemo moliti na večernjoj sv. misi u 18.00 sati.
  2. U sljedeći petak nakon večernje svete mise nema klanjanja pred Presvetim jer je vjenčanje.
  3. U sljedeću nedjelju u 15 sati bit će sv. Misa i blagoslov polja u groblju u Orlacu. Raspored blagoslova polja na grobljima u našoj župi a i u ostalim župama u Mostaru imate u novom župnom listu.
  4. Susret hrvatske katoličke mladeži ove godine održava se u Dubrovniku, 26. i 27. travnja. Iz naše župe na taj susret krenulo je 50 mladih. Preporučujemo ih u vaše molitve.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Stipo Andrić sin Mirka i Janje r. Zec iz naše župe i djevojka Ružica Galić kći Radoslava i Željke r. Vukoja i župe Uznesenja BDM Posušje.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Andrej Kolobarić sin Dragana i Ivanke r. Marić iz župe Katedrala i djevojka Željka Rajič kći Bože i Anđelke r. Marić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Karlo Slišković sin Marka i Venke r. Musa iz župe Uznesenja BDM Široki Brijeg i djevojka Tamara Boras kći Vedrana i Helene r. Bilić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Silvije Deronjić sin Zvonimira i Marine r. Vladić iz župe Katedrala i Nina Kadijević kći Mije i Mile r. Džidić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Davor Rašić sin Milenka i Marice r. Čule iz župe sv. Petra i Pavla i djevojka Ines Galić kći Dragana i Ivanke r. Pandža iz župe sv. Tome ap.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  1. U iduću subotu vjeronauk će imati samo ovogodišnji krizmanici, svi zajedno u 16 sati. Molim sve ovogodišnje kandidate za Krizmu neka dođu u predviđeno vrijeme.
  2. U prošlom tjednu u našoj župi preminula je Anica Golemac. Pomolimo se za pokoj njezine duše….

Natrag