Župni oglasi Dvadesettreća nedjelja kroz godinu - 5. rujna 2021.

  1. Sljedeća nedjelja je DVADESETČETVRTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su još samo sljedeće nedjelje ujutro u 8.00 i 9.30 te poslijepodne u 19.00 sati.
  2. Zahvaljujemo svima koji su se do sada javili na poziv za čišćenje naše crkve. Ako se još netko želi prijaviti može to uraditi u župnom uredu.
  3. Srijeda 8.9. je blagdan Male Gospe. Naše dvije susjedne župe Jablanica i Polog slave svoje patrone stoga svi koji mogu i žele neka pođu.
  4. Četvrtak 9.9. je 28. godišnjica stradanja 32 hrvatska civila u Grabovici. Svi koji mogu i žele bilo bi lijepo da pođu na molitvu i križni put u Grabovici u 11.00 sati.
  5. Crkveni brak žele sklopiti:
    - Davor Arapović, sin Zvonke i Nade r. Drndarević iz župe sv. Ivana Mosar i Josipa Knezović, kći Dragana i Marije r. Andričević iz župe sv. Marka Cim.
    - Tibor Salai, sin Arpada i Irene r. Budimir iz naše župe i Ivana Golemac, kći Miroslava i Ljubice r. Lovrić iz naše župe.
    - Ivo Jurić, sin Ivana i Helge r. Prskalo iz župe sv. Luke Ilići i Josipa Mikulić, kći Maria i Nevenke r. Miličević iz naše župe.
    - Josip Zelenika, sin Zdravka i Drinke r. Milićević iz naše župe i Dajana Misir, kći Maria i Snježane r. Lončar iz župe Uznesenja BDM Široki Brijeg.
    - Davor Arapović, sin Slavka i Snježane r. Škobić iz naše župe i Antonela Butigan, kći Ivice i Mire r. Kitin iz župe Gospe od Zdravlja Neum.
    - Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  6. Sve one koji žele i mogu podsjećamo da se prijave na Obiteljski vikend u Emausu. Detaljnije informacije možete naći na našoj internet stranici ili na stranici Caritasa Mostar.
  7. U prošlom tjednu u našoj župi preminule su Alojzija Pandža, LucaModraković i LjubicaČarapina. Pomolimo se za pokoj njihovih duša.

 

 

 

Natrag