Župni oglasi Dvadesetšesta nedjelja kroz godinu - 30. rujna 2018.

  1. Sljedeća nedjelja je 27. nedjelja kroz godinu svete mise su redovito u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  2. U utorak, 2. listopada u 16.00 sati, na Rimokatoličkom groblju u Raštanima biti će sveta misa za svu nerođenu djecu.
  3. Molitveno-vjeronaučni susreti za mlade! Svakog četvrtka u 20.00 sati imat ćemo vjeronaučne susrete za srednjoškolce, studente i radnu mladež. Dobrodošli!
  4. Kao što smo već najavili započeli smo sa župnim aktivnostima za školsku 2018./2019. godinu. Raspored župnih aktivnosti možete naći na oglasnoj ploči i na našoj Internet stranici.
  5. Pozivamo sve talentirane osnovnoškolce da se priključe u našu župnu dramsko – recitatorsku i likovno – kreativnu sekciju. Okupljanje članova je svake subote u 16.00 sati. Dobrodošli!
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Filip Krešić sin Ivana i Alme r. Čarapina iz naše župe i djevojka Andrea Jarak kći Valentina i Larise r. Šparavalo iz župe Katedrala Mostar.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Aljoša Puljić sin pok. Slavka i Suzane r. Stojanović iz naše župe i djevojka Marija Vilić kći Petra i Marice r. Jugović iz župe sv. Leopolda Mandića Maglaj.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Dražen Brkić sin Ivana i Ivanke r. Radišić iz naše župe i djevojka Željana Radišić kći Gojko i Irena r. Glamuzina iz župe sv. Marka Cim.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

 

Natrag