Župni oglasi Dvadesetšesta nedjelja kroz godinu - 26. rujna 2021.

 1. Sljedeća nedjelja je DVADESETSEDMA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati. Danas je ujedno i dan Trebinjsko-mrkanske biskupije, više o tome imate na našoj internet stranici.
 2. Na blagdan sv. Jeronima u Mostarskoj Katedrali u 18.00 sati biti će sveta misa kojom će se zaključiti „Godina Božje Riječi“.
 3. Od sutra pa do subote 2. listopada molit će se krunica u 18.00 sati na Jelinu grobu u Krivodolu, a u nedjelju 3. listopada na Jelinu grobu slaviti će se sveta misa u 11.00 sati. Svi koji žele i mogu neka pođu.
 4. Dragi župljani u subotu 2. listopada u 11.00 sati na Vrdima obilježit će se 28. godišnjica stradanja hrvatskih branitelja. Svi koji žele mogu se zaputit te odat počast poginulim hrvatskim braniteljima.
 5. U subotu, 2. listopada u 16.00 sati, na Rimokatoličkom groblju u Raštanima biti će sveta misa za sve roditelje nerođene djece da im Gospodin udijelu snagu da nastave hrabro koračati naprijed.
 6. Svi vi koji još niste, u župnom uredu možete uzeti prijavnice za župni vjeronauk od 1. razreda osnovne do 1. razreda srednje škole te ih popunjene dostaviti u župni ured. Od ponedjeljka 4. listopada krunicu prije večernje svete mise molit će djeca uz naše animatore stoga neka u subotu, 2. listopada u 10.00 sati, dođu sva djeca koja idu na vjeronauk na detaljni dogovor.
 7. Ukoliko još netko želi aktivnije sudjelovati u životu župe u župnom uredu može se prijaviti za čitanje na svetim misama ili za čišćenje crkve.
 8. Crkveni brak žele sklopiti:
  - Toni Marojević-Glibo, sin Željka i Antonije r. Džidić iz naše župe i Kristina Prskalo, kći Ivice i Mirjane r. Zovko iz župe sv. Marka ev. Cim.
  - Danijel Zelenika, sin Marinka i Ljilje r. Lukić iz naše župe i Nikolina Ćorić, kći Ilije i Marice r. Bender iz župe Čibača.
  - Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
 9. U prošlom tjednu u našoj župi preminuo je Miro Pandža. Molimo se za pokoj njegove duše.

 

Natrag