Župni oglasi Dvadesetprva Nedjelja kroz godinu - 25. kolovoza 2019.

  1. Sljedeća nedjelja je 22. KROZ GODINU.
  2. U sljedeću nedjelju 1. rujna vraćamo se na redovni raspored svetih misa. Radnim danom ujutro u 7.30 i poslijepodne u 18.00 sati a nedjeljne svete misu su ujutro u 8.00, 9.30, 11.00 i poslijepodne u 18.00 sati.
  3. Za održavanje crkve darovali su: Ob. Marojević 100 KM, od krštenja Ivane Cvjetković 100 KM, od sprovoda Ante Škobića 100 KM i Ivica Stojkić 100 dolara. Iskrena hvala svim darovateljima!
  4. Susret zajednice čitača biti će u utorak poslije večernje svete mise.
  5. U subotu u 12.00 sati zbor „Leptiri“ započinje sa svojim redovitim probama.
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Kolar, sin Luke i Slađane r. Pranjić iz župe sv. Ivana ap. i ev. Mostar, i djevojka Mija Lovrić, kći Zorana i Marice r. Aničić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Andrija Nikolić, sin Ivana i Nade r. Krtalić iz naše župe, i djevojka Anja Puhalo, kći Borislava i Jadranke r. Pešić iz župe sv. Tome ap. Mostar.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Leo Čuljak, sin Davora i Ive r. Vučina iz župe sv. Petra i Pavla Mostar, i djevojka Kristina Nikšić, kći Mirka i Anice r. Raič iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  7. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Ante Škobić i Ivanka Mučibabić. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag