Župni oglasi Dvadesetprva nedjelja kroz godinu - 26. kolovoza 2018.

  1. Sljedeća nedjelja je 22. nedjelja kroz godinu. Od sljedeće nedjelje svete mise su po redovitom godišnjem rasporedu. Ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  2. Planiramo hodočašće u svetište Majke Božje Lurdske u Vepricu kod Makarske na krunicu, misu i svečanu procesiju sa svijećama na uočnicu blagdana Male Gospe, 7. rujna u večernjim satima. Prijave i više informacija možete dobiti u župnom uredu. Broj prijava je ograničen.
  3. U utorak poslije večernje mise bit će sastanak zajednice čitača naše župe. Pozivamo također sve one koji žele, da se priključe i uzmu udjela u ovoj važnoj i nadasve lijepoj liturgijskoj službi. Svatko tko ima dara i želje za naviještanjem Riječi Božje, dobrodošao!
  4. Također, pozivamo sve one koji imaju talenta i želje da se priključe našem mješovitom župnom zboru Benedikt. Iza nas je plodna i izvrsna sezona, a pred nama, ako Bog da, još ljepša i bogatija. Da bi naša župa bila onakva kakvom je Bog želi, a to je najbolja što može biti, nađimo vremena i volje u sebi za odluku na služenje Bogu u našoj župi, kroz čitanje i pjevanje.
  5. Naš dječji zbor „Leptiri“ počinje s redovitim probama ove subote u 12 sati. Sva djeca koja se žele priključiti našem zboru, neka dođu na ovu probu u subotu.
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Ante Kovačević sin Mate i Delfe r. Cvitanović iz župe sv. Franje Asiškog Rumboci i djevojka Sniježana Pinjušić kći Vlade i Vesne r. Azinović iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Franjo Zelenika sin Stanka i Marice r. Bevanda iz župe sv. Ane Ljuti Dolac i djevojka Josipa Krešić kći Ante i Zdenke r. Marić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Filip Ćosić sin Dražena i Vesne r. Zovko iz župe sv. Petra i Pavla Mostar i djevojka Anastazija Knezović kći Marinka i Ljilje r. Knezović iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Josip Raspudić sin Zorana i Milenke r. Miloš iz naše župe i djevojka Tea Rotim kći Damira i Anele r. Lovrić iz župe sv. Luke Ilići.

    Ako netko zna kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

 

Natrag