Župni oglasi Dvadesetpeta nedjelja kroz godinu - 24. rujna 2017.

  1. Slijedeća nedjelja je 26. kroz godinu. Svete mise su u 8.00, 9.30, 11.00 i u 18.00 sati navečer.
  2. Za održavanje crkve darovali su: od krštenja Loreno Pavlović 100 KM, Miroljub Talić 100 KM, Antonio Leko 100 KM, od krštenja Nike Slišković 50 KM i od krštenja Mie Vladić 50 KM. Iskrena hvala svim darovateljima.
  3. U sljedeću subotu započinjemo s redovitim župnim vjeronaukom i ostalim aktivnostima. Raspored možete vidjeti na oglasnoj ploči i našoj web stranici. Dragi vjeroučenici, dobrodošli!
  4. Pozivamo sve momke i djevojke, muškarce i žene, koji imaju talenta i volje da se pridruže našem župnom zboru Benedikt. Pjesma je najizvrsniji način slavljenja Gospodina i izgrađivanje sebe kroz služenje u župnoj zajednici. Probe su petkom u 20 sati.
  5. Proslava sv. Mihovila na Radešinama je u nedjelju 1. listopada u 11.00 sati. Župnik don Mile Vidić poziva sve koji mogu da se pridruže slavlju.
  6. Velika hvala svima koji su svojim doprinosom pomogli u skupljanju novca za malu Anu Ritu Puljić. Uspjeli smo skupiti 5000 KM.
  7.  Crkveni brak žele sklopiti mladić Bojan Capuder sin Miodraga i Olivere Capuder iz naše župe i djevojka Kristina Puljić kći Mile i Božane r. Pavlović iz župe sv. Petra i Pavla.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Nikola Knezović sin Marinka i Velimire r. Ćubela iz naše župe i djevojka Andrea Pavković kći Dražena i Katice r. Ivanković iz župe sv. Luke Ilići.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovim  crkvenim vjenčanjima dužan je obavjestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

 

Natrag