Župni oglasi Dvadesetdeveta nedjelja kroz godinu - 18. listopada 2020.

  1. Sljedeća nedjelja je TRIDESETA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su prema redovnom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Prigodom današnje misijske nedjelje nakon pučke mise u 11.00 i večernje u 18.00 sati biti će prigodno druženje ispred naše crkve uz misijski obrok. To je jedna prigoda da pokažemo ljubav na djelu i našim skromnim prilogom pomognemo našim misionarima koji osim duševno dnevno ljude okrepljuju i pomažu u svemu potrebnom.
  3. Sljedeći tjedan nastavljamo sa župnim aktivnostima po redovnom rasporedu. Raspored imate na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici.
  4. Raspored misa po grobljima, povodom Svih Svetih i Dušnog dana, za župe Jablanica i Drežnica imate na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici!
  5. Kao i svake godine do sad na svetkovinu Svih Svetih 1.11. biti će sveta misa na groblju u Orlacu u 16.00 sati, a na Dušni dan 2.11. sveta misa na groblju u Raštanima u 16.00 sati.
  6. Za održavanje crkve darovali su: od krštenja Luke Božića 100 KM, od krštenja Mihaele Landeka 100 KM, ob. Prskalo 50 KM, Krešo Crnjac 50 KM, Željko Primorac 100 KM, od krštenja Laure Ćurlin 50 KM, od krštenja Tome Filipovića 100 KM, ob. Ante Pandže 50 KM, Tereza Čarapina 50 KM, Boris Bošnjak 100 KM, od krštenja Marije Juka 100 KM, Mladen Beus 50 KM i Jozo Vukoja 50 KM. Iskrena hvala svim darovateljima!
  7. Crkveni brak žele sklopiti mladić Neven Soldo, sin Dragana i Vesne r. Lasić iz naše župe i djevojka Marija Vidačak, kći Frane i Branke r. Drežnjak iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Šunjić, sin Ante i pok. Šime r. Ćorić iz naše župe i djevojka Ivana Kozarić, kći Ivice i Marije r. Stenek iz župe sv. Ivana ap. i ev. Mostar.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život! 
  8. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su naši župljani Ivan Majić, Ankica Vladić i Nedjeljka Radić. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag