Župni oglasi Dvadesetdeveta nedjelja kroz godinu - 17. listopada 2021.

  1. Sljedeća nedjelja je TRIDESETA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  2. Sutra je blagdan sv. Luke ev. Naša susjedna župa u Ilićima slavi svog nebeskog zaštitnika. Stoga svi vi koji želite i možete pođite na večernju svetu misu u 18.00 sati.
  3. Kao što je već rečeno umjesto župnog vjeronauka djeca će radnim danima kroz mjesec listopad moliti krunicu prije večernje svete mise i to prema već određenom rasporedu kojeg imate u novoj broju župnog lista i na našoj Internet stranici.
  4. HKZ Troplet u okviru Tropletovih dana kulture već godinama organizira Molitveni pohod (hodočašće) za Domovinu Tropletovih izvidnika (djeca iz VII., VIII. i IX. razreda osnovne škole). Nakon procesije, sv. mise i ručka (vojnički grah za sve) slijedi posjet crkvi i muzeju u franjevačkom samostanu u Kraljevoj Sutjesci te razgledanje kulturno-povijesnih i umjetničkih sadržaja. Ili, kao alternativa ako put Bobovac – Kraljeva Sutjeska ne bude prohodan za autobuse, slijedi posjet staroj crkvi sv. Mihovila u Varešu, najstarijoj crkvi u BiH. Hodočašće je planirano u subotu 23. listopada, kada će zajedno bit upriličen XX. Molitveni dan za Domovinu Vrhbosanske nadbiskupije i XVIII. hodočašće na kraljevski grad Bobovac.
  5. Neki su pitali kada će biti euharistijsko klanjanje pred Presvetim, kroz mjesec listopad zajedno s našim vjeroučenicima molimo krunicu pa neće biti klanjanja, ako Bog da s klanjanjem započinjemo sljedeći mjesec, početkom studenog.
  6. Krenuli smo sa organiziranim čišćenjem naše crkve, iskrena hvala svima koji su se odazvali, bilo s Božjim blagoslovom.
  7. Bogu hvala ovaj tjedan je naša župna zajednica blagoslovljena sa sedam novih krštenika, jučer je ih šestero kršteno i danas jedno. Bilo s Božjim blagoslovom njima i njihovim obiteljima.
  8. U prošlom tjednu preminuli su Mile Raič i Jakov Ševo. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag