Župni oglasi Dvadesetčetvrta Nedjelja kroz godinu - 15. rujna 2019.

  1. Sljedeća nedjelja je 25. KROZ GODINU. Svete mise su redovito u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. U srijedu 18. rujna započinje Trodnevnica našem zaštitniku sv. Mateju koju će predvoditi mr. sc. don Branko Jurić, student moralne teologije u Rimu, a svečan misno slavlje na dan sv. Mateja predvodi don Gordan Božić, župnik župe sv. Josipa Radnika Domanovići. Raspored misa na Trodnevnicu i sam dan sv. Mateja imate u novom broju župnoga lista, na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici.
  3. Obavještavamo sve da smo dobili nekoliko kopija knjige don Josipa Galića, Transverzala zla u kojoj je opisan zločin u Bijelom polju. Knjigu možete nabaviti u župnome uredu.
  4. Vjeronaučnu katehezu započinjemo u subotu 28. Rujna, a raspored imate u novom broju župnoga lista i na oglasnoj ploči.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Jurica Palaca, sin Ivana i Kate r. Ivić iz župe sv. Tome ap. Mostar, i djevojka Tihana Marić, kći Mirka i Anice r. Raič iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Hrvoje Vrljić, sin Žarka i Slavice r. Raič iz župe Katedrala Mostar, i djevojka Zorana Mikulić, kći Branka i Zore r. Stojanović iz župe Katedrala Mostar.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivan Pandžić, sin Nikole i Ore r. Mikulić iz naše župe, i djevojka Lana Džidić, kći Mire i Željke r. Raspudić iz župe sv. Marka ev. Mostar.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

 

Natrag