Župni oglasi Dvadesetčetvrta nedjelja kroz godinu - 13. rujna 2020.

  1. Sljedeća nedjelja je DVADESETPETA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su prema redovnom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Od ponedjeljka 14. rujna vraćamo sa na redoviti raspored svetih misa. Radnim danom ujutro u 7.30 i poslijepodne u 18.00 i nedjeljom ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  3. Sutra, na blagdan Uzvišenja Sv. Križa, u 11.00 sati u katedrali biti će svečana primopredaja biskupske vlasti te predstavljanje msgr. Petra Palića novog biskupa Mostarsko-duvanjskog i apostolskog administratora Trebinjsko-mrkanjskog.
  4. U utorak nakon večernje svete mise biti će susret zajednice čitača.
  5. U petak 18. rujna započinje trodnevnica i duhovna obnova u našoj župi. Sveta ispovijed za sve župljane, a posebno školsku djecu biti će u petak 18. rujna u 17.00 sati. Sve ostale informacije imate na oglasnoj ploči, u novom broju župnoga lista i na našoj internet stranici.
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Slaven Pandža, sin Ivana i Željke r. Čarapina iz naše župe i djevojka Željka Vidović, kći Jure i Antonije r. Leto iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Matej Novak, sin Dinka i Željke r. Ivanković iz župe sv. Marka ev. Cim i djevojka Tanja Azinović, kći Darinka i Ruže r. Pole iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Frano Ramljak, sin Ivana i Valrije Ramljak iz naše župe i djevojka Dragana Zubac, kći Dražena i Tonke Zubac iz župe sv. Blaža Gradnići.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Dražen Golemac, sin Marka i Ivanke r. Čarapina iz naše župe i djevojka Ivana Vrljić, kći Drage i Lenke r. Galić iz župe Katedrala Mostar.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život!
  7. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Miroslav Kordić i Veselka Marić. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag