Župni oglasi Dvadeset treća nedjelja kroz godinu - 10. rujna 2023.

  1. Sljedeća nedjelja je dvadeset i četvrta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovnom rasporedu radnim danom ujutro u 7.30 i poslijepodne u 18.00 sati, a nedjeljom ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  2. Hvala na prilozima za klimatizaciju.
  3. Djeca od prvog osnovne do prvog srednje koja nisu upisana na župni vjeronauk neka uzmu upisnice. Djeca prvog, drugog i trećeg razreda imaju jednom mjesečno vjeronaučni susret pa je potrebno da budu upisana.
  4. U subotu je u 9.00 sati proba pjevanja za Leptire, a u 10.00 sati bit će ispovijed za svu djecu u našoj župi.
  5. Sljedeće nedjelje u 9.30 sati na sv. misi bit će zaziv Duha Svetoga za početak nove školske i vjeronaučne godine.
  6. Najavljujemo trodnevnicu za proslavu zaštitnika naše župe sv. Mateja. Detalje pročitajte u novom broju župnoga lista, te na oglasnoj ploči i na našoj mrežnoj stranici.
  7. Crkveni brak žele sklopiti
    Krešimir Pehar, sin Daria i Andreje r. Šajin iz naše župe i Doris Nikolić, kći Ilije i Angele r. Marić iz župe sv. Tome ap. Mostar
    Marijo Bošnjak, sin Ivana i Ivice r. Knezović iz naše župe i Marija Soldo, kći Marinka i Mare r. Lazić iz župe sv. Luke ap. Ilići
    Mateo Golemac, sin Ivana i Mirjane r. Vidačak iz naše župei Kristina Stanić, kći Marka i Ljilje r. Jozić iz župe sv. Petra i Pavla Mostar
    Ako netko zna za kakvu zapreko ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  8. Dragi župljani, kao što smo već spominjali naša župa planira hodočašće, od 12. - 14. listopada, u Padovu, Poreč, Trsat te Crkvu hrvatskih mučenika - Udbina. Cijena ovog putovanja jest 260,00 KM. Kod prijave ponijeti važeći putni dokument i cjelokupni iznos putovanja. Prijaviti se možete do nedjelje 24. rujna!
  9. Dragi vjernici, lani smo se za svetkovinu sv. Mateja lijepo družili u našoj kripti ispod crkve te vas i ove godine pozivamo na čašicu razgovora i druženje. Neka to bude znak našeg župnog zajedništva. Druženje će biti nakon koncerta duhovne glazbe, oko 20.00 sati. Ukoliko netko želi nešto donijeti (mezu, kolače, piće…) to može donijeti na dan sv. Mateja do 16.00 sati u župni ured. Hvala i dobro došli!
  10. Od tiska imate: Glas Koncila, Radosnu vijest, Naša ognjišta, Svjetlo riječi i Župni list.
  11. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 5 za čišćenje.

 

Natrag