Župni oglasi Dvadeset sedma nedjelja kroz godinu - 8. listopada 2023.

  1. Sljedeća nedjelja je dvadeset i osma nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovnom rasporedu.
  2. Hvala na prilozima za klimatizaciju.
  3. Dragi vjeroučenici, vi koji dosadašnjih godina niste bili upisani na župni vjeronauk u župnom uredu, uzmite prijavnice i popunjene vratite. Ovogodišnji prvopričesnici neka dođu sutra u 9.00 sati ili podne u 15.00 sati. Krizmanici neka dođu sutra u 10.00 sati ili podne u 16.00 sati. Umjesto župnog vjeronauka djeca će radnim danima, kroz mjesec listopad, moliti krunicu prije večernje svete misu i to prema rasporedu koji imate u župnom listu te na oglasnoj ploči ispred crkve.
  4. U ponedjeljak, 9. listopada 2023., u 19.00 sati, je sastanak za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika i krizmanika. Na sastanak doći po mogućnosti oba roditelja. Sastanak će biti u našoj crkvi.
  5. U utorak, 10. listopada 2023., u 19.00 sati, je vjeronaučni susret i druženje za učenike 1., 2., i 3. razreda. Molimo roditelje da potaknu svoju djecu na dolazak i druženje.
  6. HKZ Troplet organizira molitveni pohod na Bobovac za učenike od 7.-9. razreda. Prijave su do 10. listopada je a polazak je akobogda 21.listopada u 6.00 sati.
  7. U četvrtak, 12. listopada 2023., je vjeronaučni susret i druženje za naše srednjoškolce. Prošli četvrtak smo uz razgovor i sportske igre imali lijepu i opuštenu večer. Dođite na susret i ulažimo u sebe i u svoj duhovni i tjelesni sklad.
  8. U četvrtak, 12. listopada 2023., polazimo na naše župno hodočašće. Polazak je ispred župe u 20.00 sati. Neka bude s blagoslovom.
  9. Crkveni brak žele sklopiti:
    Teo Markotić, sin Marija i Olge r. Marić iz naše župe i Marija Šimović, kći Mladena i Slave r. Proleta iz župe sv. Franje Asiškog Čapljina.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima, dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  10. Mješoviti župni zbor „Benedikt“ poziva sve zainteresirane da se pridruže našoj pjevačkoj obitelji! Zbor slavi Gospodina nedjeljom na pučkoj misi, a pridružiti im se možete na probi petkom u 19.00 sati u župnim prostorijama pored crkve. Dobrodošli!
  11. U subotu, u 9.00 sati, je proba pjevanja za Leptire, a u 10.00 sati proba za ministrante.
  12. Od tiska imate: Glas koncila, Crkva na kamenu i Župni list.
  13. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 1 za čišćenje. Pozivamo sve one koji se žele nanovo uključiti u čišćenje crkve da se prijave u župni ured.

 

Natrag