Župni oglasi Dvadeset peta nedjelja kroz godinu - 18. rujna 2022

  1. Sljedeća nedjelja je DVADESET ŠESTA KROZ GODINU. Svete mise su prema starom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Dragi vjernici, kao što već znate postojeće postrojenje za klimatizaciju i grijanje je pokvareno i unatoč svim naporima ne može se više popraviti. Odlučili smo se za ponudu od 75.000,00 KM za novu dizalicu topline od 60 kWh Vodavoda. Neće do kraja ispuniti naše potrebe crkve i kuće, ali će se ostaviti još jedan priključak, kada vrijeme dozvoli da se stavi još jedna manja. Hvala vam na vašim prilozima.
  3. Večeras započinjemo trodnevnicu našem nebeskom zaštitniku sv. Mateju. Večerašnju svetu misu u 18 sati imati će don Drago Ćurković, župnik župe Bezgrješnog začeća BDM Jablanica i profesor na fakultetu.
  4. U ponedjeljak, 19. rujna je drugi dan trodnevnice, svetu misu predvodit će don Damir Pažin, župnik župe sv. Tome, a u utorak, na zadnji dan trodnevnice svetu misu predvodit će don Pero Miličević, župnik župa Cim – Ilići. Na svetkovinu sv. Mateja večernju svetu misu predvodit će fra Robert Jolić, župni vikar župe sv. Petra i Pavla.
  5. Dragi vjernici, lani smo se za svetkovinu sv. Mateja lijepo družili u našoj kripti ispod crkve te vas i ove godine pozivamo na čašicu razgovora i druženje. Neka to bude i dio našeg župnog zajedništva. Ukoliko netko želi nešto donijeti to može učiniti do 16.00 sati istoga dana u župnom uredu. Dobro došli!
  6. Dragi vjeroučenici, vi koji dosadašnjih godina niste bili upisani na župni vjeronauk u župnom uredu uzmite prijavnice koje ćete uzeti popunjene vratiti. Sa župnim vjeronaukom krećemo kao i dosadašnjih godina nakon svetkovine sv. Mateja, a točni termini bit će na vrijeme objavljeni.
  7. Crkveni brak žele sklopiti Stjepan Burić, sin Dragana i Daliborke r. Boras iz naše župe i Željka Anić, kći Blaženka i Stele r. Moro iz župe sv. Petra i Pavla Mostar. Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  8. U dnu crkve imate novi broj Glasa koncila, Radosne vijesti, Naših ognjišta, Svijetla riječi i župnoga lista.
  9. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je grupa broj 2 za čišćenje.

 

Natrag